Dm kapat ?Arkadaşlar bakın zarar olmasa hepinize atarm dm atmasan sevirinirim olsa 5kisi cekerdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dm kapat ?Arkadaşlar bakın zarar olmasa hepinize atarm dm atmasan sevirinirim olsa 5kisi cekerdim
İlk çeyrek değil genel alt 78 takımKuruyor kaç sayıda kalsın
78 az değilmi goldene Curry çok 3 lük atarİlk çeyrek değil genel alt 78 takım
Bilmiyom ki açlık işte ??Gardaş tebrikler bile etiketler olduk ne olacak bu halımız ???
Dur dm den geri ayrilayimArkadaşlar bakın zarar olmasa hepinize atarm dm atmasan sevirinirim olsa 5kisi cekerdim
hahahahah D:dNe eeee yahu bende kuruş yokken sana nasıl devir edeyim
Bu niye kızıyor ki kendisi geçen demedi sana atacam diye ?hahahahah D:d
4731 ekleTolga
Elmatador
BMW
Tungabey
Ferit
Pala
Bayka
Eydolu
Halo
Zagor itiraz olan 2 dk var beyler
Cek gelsin kralTolga
Elmatador
BMW
Tungabey
Ferit
Pala
Bayka
Eydolu
Halo
Zagor itiraz olan 2 dk var beyler
Arkadaşlar öyle bir durum söz konusu değil. Tüm mesajları temizlemiştik forum rahatlasın diye sadece ufak bir hata alıyorsunuz. Kimse sizin mesajlarınızı görmüyor yada beğenmiyor normalde.
canını iste parasını isteme D:dBu niye kızıyor ki kendisi geçen demedi sana atacam diye ?
İyi bariArkadaşlar öyle bir durum söz konusu değil. Tüm mesajları temizlemiştik forum rahatlasın diye sadece ufak bir hata alıyorsunuz. Kimse sizin mesajlarınızı görmüyor yada beğenmiyor normalde.
Ahaaaa forumun gülü de geldihahahahah D:d
O derece yani ???canını iste parasını isteme D:d
Kahkaha duruyor sinirim bozuldu psikiyatriye gidiyorum o yuzden ücreti karşılamanız gerek. ??Arkadaşlar öyle bir durum söz konusu değil. Tüm mesajları temizlemiştik forum rahatlasın diye sadece ufak bir hata alıyorsunuz. Kimse sizin mesajlarınızı görmüyor yada beğenmiyor normalde.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!