Eyvallah bromTebrikler @Messi06
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah bromTebrikler @Messi06
Nokta atış yaptik valla?
Bunu bana yapmayacaktin?Kandırdım Seni
Hocam bende kalp var yapmayın öyle şakalarBurda şansım yok beni öteki tarafa postalayın @Rooster
Hahaha. Aynen *** bı şans gülmedi ama dönecek elbet bekleBurda şansım yok beni öteki tarafa postalayın @Rooster
Aynı fikirdeyim hocam burası yaramadı bizeBurda şansım yok beni öteki tarafa postalayın @Rooster
Hocam bende kalp var yapmayın öyle şakalar
Öyle miHocam bende kalp var yapmayın öyle şakalar
Öyle mi vahh vahhhhHocam bende kalp var yapmayın öyle şakalar
Kanka sen bana diyonda son 1 aydır köydeydim ben daha bugün geldim orda ne İnternet çekiyordu ne bişey rollere bakamıyodum herkesin şanslı bi zamanı olur takma kafana. Theflashı hatırla ard arda 3 kere 10kiside 2den çıktı adam umudunu yitirmeYok herkese ödül olan etkinlikler olmalı *** bizim gibi sanssizlar olmuyor ???
Heryerdesin Reis Hızına yetişemiyom ?Ne sad atiyon la hem kandiriyon hem üzgün atiyon @Berlin
Şaka yapiyorum ve maksat muhabbet olsun takılma bol şansın olsun 10 kere kazan sıkıntı yokKanka sen bana diyonda son 1 aydır köydeydim ben daha bugün geldim orda ne İnternet çekiyordu ne bişey rollere bakamıyodum herkesin şanslı bi zamanı olur takma kafana. Theflashı hatırla ard arda 3 kere 10kiside 2den çıktı adam umudunu yitirme
Eline su dokemem valla?Heryerdesin Reis Hızına yetişemiyom ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!