O zaman basketcilerin bir suçu yok ?Oluo la gecen nba oldu??900 geldi bedavadan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O zaman basketcilerin bir suçu yok ?Oluo la gecen nba oldu??900 geldi bedavadan
inanırmısın bilmem ama başkası anlatsa ben inanmazdım yanımda olman lazımdı voleybolda 18-24 den setin döndüğünü gördüm 2 gün yemek yemedimKesinlikle öyle nerde olumsuzluk var o oluyor
Metoo diomO zaman basketcilerin bir suçu yok ?
Yok artık o nasıl bir bahtsızlıktır yainanırmısın bilmem ama başkası anlatsa ben inanmazdım yanımda olman lazımdı voleybolda 18-24 den setin döndüğünü gördüm 2 gün yemek yemedim
sorma vallahi billahi şok oldumYok artık o nasıl bir bahtsızlıktır ya
Bana da birkaç yıl önce futbolda olmuştu 5 mac 300 misli kuponum vardi 18000 tl civarı veriyordu son maç 2.5 üst dedim ilk yarı 2 gol koskoca ikinci yarı gol çıkmadı o zamanın zamanında bir araba parası gittisorma vallahi billahi şok oldum
vallaha en sonunda kafayı kırcaz da bakalımBana da birkaç yıl önce futbolda olmuştu 5 mac 300 misli kuponum vardi 18000 tl civarı veriyordu son maç 2.5 üst dedim ilk yarı 2 gol koskoca ikinci yarı gol çıkmadı o zamanın zamanında bir araba parası gitti
Sorma dostum valla öyle cildircam en sonundavallaha en sonunda kafayı kırcaz da bakalım
Pic Lima 21-10 dan 21-18 pic takım bari son sayıyı yemeseydin.top hepmi takipte oluyor52 diosam 1 0 daha koy
valla meto @kadircan4747 dayıo yakalamasın seniPic Lima 21-10 dan 21-18 pic takım bari son sayıyı yemeseydin.top hepmi takipte oluyor
inanırmısın bilmem ama başkası anlatsa ben inanmazdım yanımda olman lazımdı voleybolda 18-24 den setin döndüğünü gördüm 2 gün yemek yemedim
Yavvv kazansa bana ödül atacakti kesin MK Lima basketi puc takım ödülü yedinvalla meto @kadircan4747 dayıo yakalamasın seni
Gelse de meto payfix at diyecektin puc limaMetoo diom
Dedimya 5 er tl atacamGelse de meto payfix at diyecektin puc lima
5 er miDedimya 5 er tl atacam
Sen hala benim 5 i bilmiom mu5 er mi
Hiç espiri anlayışim da yok yahu herşeye inanıyorum 5 atacam demiş sin ona bile inanmisimSen hala benim 5 i bilmiom mu
Lan okuzzzzz bir 0 daha koyyyHiç espiri anlayışim da yok yahu herşeye inanıyorum 5 atacam demiş sin ona bile inanmisim
50 ödül gitti puc limadanSen hala benim 5 i bilmiom mu
Senin 50 benim 90050 ödül gitti puc limadan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!