iyi oldu kazançta oldunsalak takım 3.çeyregide alsaydı 100 tl de atlastan çekecektim. o geliyor diye rol açtım yoksa belki açmazdım baktım gelmiyor rolü açmış bulundum sözümden dönemezdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
iyi oldu kazançta oldunsalak takım 3.çeyregide alsaydı 100 tl de atlastan çekecektim. o geliyor diye rol açtım yoksa belki açmazdım baktım gelmiyor rolü açmış bulundum sözümden dönemezdim
o bu degilde salak gibi takip şartı falanda yazmadıkTakip etmeyen adamalra çıkmuş oda ayrı mesele
25 e 100 kazanmış oldumiyi oldu kazançta oldun
bu para bizede ugrayacak sonuctaYarın bir gün gelecekler kucağıma ?
muhasebeci gibisin D:dsana geçen ay 2 kere atmıştık yükselirsem bakarız
Dağıtım olanlara demişsin adamın dağıtımı yoktu neyse alkollym zaten kafam bozuk ben kaçtmo bu degilde salak gibi takip şartı falanda yazmadık
SÖZÜNDEN DÖNEN TÖMBELEKÇİ OLSUNsalak takım 3.çeyregide alsaydı 100 tl de atlastan çekecektim. o geliyor diye rol açtım yoksa belki açmazdım baktım gelmiyor rolü açmış bulundum sözümden dönemezdim
Daha çok kazanırsın .d25 e 100 kazanmış oldum
roll açmışlarda katılabilir dedim dün rolü vardı exponunDağıtım olanlara demişsin adamın dağıtımı yoktu neyse alkollym zaten kafam bozuk ben kaçtm
Çekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişnroll açmışlarda katılabilir dedim dün rolü vardı exponun
Önceleri elimden geldiğince aciyordum ben ama son 4 5 aydır ölüyümÇekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişn
Kardo sen eskilere git bulursun benimkileri ?Çekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişn
kasa 100 hedef 500 listeci @@kedicik 50Çekilişten çıkan 3 kişininde dağıtımını görmedim ben sorun o konu başıana dapıtm olan demişn
Seni biliyom knk sorun o değil sen normalde bile dağıtan birisin elinde oldukça meto anladı kimi kastettiğimiÖnceleri elimden geldiğince aciyordum ben ama son 4 5 aydır ölüyüm
Len lafı söylediğim kişi hariç herkes alındı ilk sırada çıkan babayiğit te sorunKardo sen eskilere git bulursun benimkileri ?
yok be ben pek anlamam o işlerdenSeni biliyom knk sorun o değil sen normalde bile dağıtan birisin elinde oldukça meto anladı kimi kastettiğimi
MİLATTAN ÖNCE 10 BİN YERYÜZÜ HENÜZ VAROLMAMIŞKENKardo sen eskilere git bulursun benimkileri ?
Bro zaten bu işler böyle alınması gereken alınmaz alınmaması gereken alınırLen lafı söylediğim kişi hariç herkes alındı ilk sırada çıkan babayiğit te sorun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!