Hafız gece uyandim yorkbete girdim 628tl var alla alla ne iş diom bı baktım Barça gelmiş o gazla denvere bastim oda bana bastı ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hafız gece uyandim yorkbete girdim 628tl var alla alla ne iş diom bı baktım Barça gelmiş o gazla denvere bastim oda bana bastı ???
Herkes yatmis denverden sanirimHafız gece uyandim yorkbete girdim 628tl var alla alla ne iş diom bı baktım Barça gelmiş o gazla denvere bastim oda bana bastı ???
Eee 628 neyine yetmio dayi alirdim gidrr bir sitede hosgeldin alirdmHafız gece uyandim yorkbete girdim 628tl var alla alla ne iş diom bı baktım Barça gelmiş o gazla denvere bastim oda bana bastı ???
Valla ben yattım gerisini bilmem???Herkes yatmis denverden sanirim
Gaz işte?Eee 628 neyine yetmio dayi alirdim gidrr bir sitede hosgeldin alirdm
Gelir gelir?Ucmus bunlsr
Neşe sabah bı uyandim muhsin yazmış dayi 150gonderdim die teselli oldu?Ucmus bunlsr
Yok basket derler3 dk 22 sayi attilar buna şike şike sike derler
Resil ipneler ust versek atmazlar3 dk 22 sayi attilar buna şike şike sike derler
Onuda eydolu aldı benden?Neşe sabah bı uyandim muhsin yazmış dayi 150gonderdim die teselli oldu?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!