İpne denmez ibne denir bu bir küfür yasak bu 2Resil ipneler ust versek atmazlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İpne denmez ibne denir bu bir küfür yasak bu 2Resil ipneler ust versek atmazlar
Deneme cekcekti bonusuOnuda eydolu aldı benden?
K.bakma bosuna sinerji verdin agaGecmis olsun ugrastik ama olmadi
Ole dedi ama sanırım benim para pic oldu ??Deneme cekcekti bonusu
Bakarız adam emek verdi teselli 30salK.bakma bosuna sinerji verdin aga
Yok estafurullah eyup keske kazansaydin canimiz sagolsunK.bakma bosuna sinerji verdin aga
@palantis38 aga dayi 50 atcakmis sana ?Bakarız adam emek verdi teselli 30sal
Dayi saol adama 55 atsan iyi olurBakarız adam emek verdi teselli 30sal
Yaw dun Mardin'e uçak bileti aldim 3kisi 5200tl a koyim memleket ne hale gelmisK.bakma bosuna sinerji verdin aga
Para yokki?Dayi saol adama 55 atsan iyi olur
Olursa atar dayi saolsun destek oluyor bu aralar biraz sıkıntidayim .@palantis38 aga dayi 50 atcakmis sana ?
Valla para yok dun 1000dolar bozdum çocuklara verdimOlursa atar dayi saolsun destek oluyor bu aralar biraz sıkıntidayim .
** 5200 versem mardine bisikletle giderimYaw dun Mardin'e uçak bileti aldim 3kisi 5200tl a koyim memleket ne hale gelmis
Len valla ne hale geldi memleket otobüs olmuş 400tl** 5200 versem mardine bisikletle giderim
Yok estafurullah en iyisini yapmisin evlatlarina gitsin yeterki .benimde cocuk bademcikten ameliyat olacak bakalim hayirlisi .Allaha emanetsinizValla para yok dun 1000dolar bozdum çocuklara verdim
Gecmis olsunYok estafurullah en iyisini yapmisin evlatlarina gitsin yeterki .benimde cocuk bademcikten ameliyat olacak bakalim hayirlisi .Allaha emanetsiniz
Atatürk bosuna dememis din ve devlet islerini ayirmamis allahuekber besmele ulkeyi soydular sanki tayipten once musluman degildik?Yaw dun Mardin'e uçak bileti aldim 3kisi 5200tl a koyim memleket ne hale gelmis
Hacı durum rezalet git gel 10000ucak parasi bu nedir yaAtatürk bosuna dememis din ve devlet islerini ayirmamis allahuekber besmele ulkeyi soydular sanki tayipten once musluman degildik?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!