Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol sanslar .Merhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Bol şansMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Merhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Bol şans kardeşimMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Tamamdır reis liste sende takip çok sıkı şart yok bide maçlar başlayınca katılım biterListe alındı
Reis ilk başkası yazdı ona verdim kusura bakmaListeyi alım mi usta?
Bol şanslarMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Liste alındıMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Reis ilk başkası yazdı ona verdim kusura bakma
Kanka valla ilk pala yazdı ona verdim başka sefere artıkListe alındı
Liste alındı
Bol şanslar olsunMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
B olll sansMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Bol şansMerhaba iyi akşamlar geçen başaramadık umarım bu sefer kazanırız kupon gelirse dağıtım bu şekilde olacak+Listeci : 100 TL
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!