Canim burnimda zaten biraz kufredem ban yiyem?olm amcan deden yaşında adamlarla ne karışıyon sabahtan akşama 10tl 10tl dile dileniyosun millet katlanamıyo gelmiş bide terbiyesizlik yapıyosun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Canim burnimda zaten biraz kufredem ban yiyem?olm amcan deden yaşında adamlarla ne karışıyon sabahtan akşama 10tl 10tl dile dileniyosun millet katlanamıyo gelmiş bide terbiyesizlik yapıyosun
banamıCanim burnimda zaten biraz kufredem ban yiyem?
Ne bilimKğm bu veled tanımıyom ben
ferdi ferdiNe bilim
Yok be sende neyi nasil anlion anlamuom?banamı
Ferdiiiiii benle bu şekilde konuşmazferdi ferdi
Onin ipini zikecem?Yaww ipini koparan.....
laf olsun torba dolsun dayı mesaj sayımı arttırmaya calısıyom seni gececemYok be sende neyi nasil anlion anlamuom?
Derdin bumu?laf olsun torba dolsun dayı mesaj sayımı arttırmaya calısıyom seni gececem
yok canım sıkılıyor biyerden bişey beekliyorum gelirse mükemmel olacak heycan doruktaDerdin bumu?
Valla bende bekluom ama bosyok canım sıkılıyor biyerden bişey beekliyorum gelirse mükemmel olacak heycan dorukta
Bende bendeValla bende bekluom ama bos
hayırlısı dayı , borç yigidin kamçısı diyolar dimiValla bende bekluom ama bos
Herkes yigit degilhayırlısı dayı , borç yigidin kamçısı diyolar dimi
Kimi yitikhayırlısı dayı , borç yigidin kamçısı diyolar dimi
Yok o değil ferdinin anasını ... diyordu ferdi değil o kesinde heeee kendi anasına sövcek kadar düştüyse bilmemferdi ferdi
Özelden uyarıldı devam etmeyelim lütfen@Rooster kanka su cocugu uyar lutfen hala hadsizlik ediyor gereksiz dedigin adamlardan dune kadar para istiyordu coluk cocugu uzaklastir surda iki satir ediyoruz onunda icine siciyorlar kardes ya
Aha forumun delisi geldi?Yok o değil ferdinin anasını ... diyordu ferdi değil o kesinde heeee kendi anasına sövcek kadar düştüyse bilmem
saplaaaaaaaaaaÖzelden uyarıldı devam etmeyelim lütfen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!