Vallaha abdestin gücü adına çıkmıs az önce gusullendıydım ??KAZANANLARI TEBRİK EDERİM
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallaha abdestin gücü adına çıkmıs az önce gusullendıydım ??KAZANANLARI TEBRİK EDERİM
sen çekme Yav şu çekilişi
Bir kere cikayim arkadas.bu ne ya .tebrikler arkadaslar.geceni iyi olsun.
Neye itiraz ediyorsunuz arkadaşlar bu sitemin sebebi nedir? 32 kişi katılmış çekilişe farkında mısınız?Aynen öyle
aglamayın lan yazık mkNeye itiraz ediyorsunuz arkadaşlar bu sitemin sebebi nedir? 32 kişi katılmış çekilişe farkında mısınız?
Sana biaey diyen yok murat niye ustune aliniyorsun kardesim. Ben sansizligima kiziyorum senle hicbir alakasi yok. Sonucta kimin nasibiyse o aliyor.hepsi bizim arkadasimiz.bir haftadir 20 rol 5 cekilise katildim .bar ustumdebir sansizlik .bir kere cikti oda eydolunun ki.sen ustune alinma kizmayada gerek yokNeye itiraz ediyorsunuz arkadaşlar bu sitemin sebebi nedir? 32 kişi katılmış çekilişe farkında mısınız?
Arada düşüşler oluyor böyle uzun vaadeli kanka ama unutma bi döndümü tam dönüyor devran ?Sana biaey diyen yok murat niye ustune aliniyorsun kardesim. Ben sansizligima kiziyorum senle hicbir alakasi yok. Sonucta kimin nasibiyse o aliyor.hepsi bizim arkadasimiz.bir haftadir 20 rol 5 cekilise katildim .bar ustumdebir sansizlik .bir kere cikti oda eydolunun ki.sen ustune alinma kizmayada gerek yok
Etiket olmadı bidaha yazÖdülüm gelmistir kesene bereket daım olsun@@erantgil
emegine sağlık @@Rooster
Kimse aglamiyor dostum .aglayacak da bir durum yok.oyle bir lafi yakistiramadim sana .herkes diledigi seyi soyluyor biz soyleyomce twpki goruyoruz .neyse hepinize hayirli geceler.aglamayın lan yazık mk
Yok serkanim naaibsizlik benim kimseyle sorunum yok .Beni taniyan tanir .baskada biaey soylemeyim .Allaha emanetsinArada düşüşler oluyor böyle uzun vaadeli kanka ama unutma bi döndümü tam dönüyor devran ?
ulkemizdeki dusunce ozgurlugu kavrami bu kankaKimse aglamiyor dostum .aglayacak da bir durum yok.oyle bir lafi yakistiramadim sana .herkes diledigi seyi soyluyor biz soyleyomce twpki goruyoruz .neyse hepinize hayirli geceler.
Estafurullah kardasım senı bılıyorum sende benı bılıyon az cok sıkıntı yok opuyorum seni iyi gecelerYok serkanim naaibsizlik benim kimseyle sorunum yok .Beni taniyan tanir .baskada biaey soylemeyim .Allaha emanetsin
Devamı var diyosuuun@Terv3 bı sen kaldın dost yaz artık
gece uzun bak kaybederim bide parayı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!