Genoa yanlislikla 1-1 yapsin juve kevgire cevirir bunlari
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
juve çok kötü bu sezonGenoa yanlislikla 1-1 yapsin juve kevgire cevirir bunlari
Ronaldo yüzünden ayrıldığı yer kuruyojuve çok kötü bu sezon
gittigi yerde şahlanıyoRonaldo yüzünden ayrıldığı yer kuruyo
Bal sürüyor heralde ?gittigi yerde şahlanıyo
oyun sistemını onun uzerıne kurdukları ıcın olabılır benceRonaldo yüzünden ayrıldığı yer kuruyo
Ilk yari bi 15 dakika izledim cok iyi oynuyodularjuve çok kötü bu sezon
Olabiliroyun sistemını onun uzerıne kurdukları ıcın olabılır bence
2 gol gelmesı lazımmıs su ıstatıstıklereBu kadar istatistikleri soyunma odasında yaptı galibq sahada skor göremedik
Oynamak yetmiyor file sallammadimi 90 dk tek kale oyna istersen kanksIlk yari bi 15 dakika izledim cok iyi oynuyodular
3 bile olur du mk da 2.5 üst 1.44 oran m.ö gördün mü kork2 gol gelmesı lazımmıs su ıstatıstıklere
gecen haftada deplasmandayken ms 2.5 ust demistim juvenin macina ayni istatislik iy zar zor atmisti 1 tane 2 yarida zar zor atti bozmustum hemen ms 0.2 btmjsti2 gol gelmesı lazımmıs su ıstatıstıklere
Maç öncesi 2.5 üst böyle düşük oran oldumu %70 zor gol oluyor ama kalan %30 Luk kısımda ilk yarı 3 gol oluyor denk getirmek lazimgecen haftada deplasmandayken ms 2.5 ust demistim juvenin macina ayni istatislik iy zar zor atmisti 1 tane 2 yarida zar zor atti bozmustum hemen ms 0.2 btmjsti
Ben nerdeyim kral bosa mi disardan takip ediyorum?
soğuk deil mi dışarısıBen nerdeyim kral bosa mi disardan takip ediyorum?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!