İptal oldu maalesef
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya sen 2 gündür çektiğin paralar ile pavyonda 2 gece yaşanırdı sen naptın mk ?herkesin gideri farklı sorgulama
ayrıca onu direk cektim atmdenHacı sabah çektiğin 1.6 k naptın mk ???
Roulete tekrar döndüm kafaya oynuyorum ya var ya yokYa sen 2 gündür çektiğin paralar ile pavyonda 2 gece yaşanırdı sen naptın mk ?
Parayı çekip tek yersen öyle olur siteye biz dedik eklemeyin tek başına yiyo diye ?dün sabahtı zmk bonusu almak için habire yok soyle yok boyle yaz diyor *** daha eklenmedi ***
Sende prizmadan çekmişsin sen ne yaptınYa sen 2 gündür çektiğin paralar ile pavyonda 2 gece yaşanırdı sen naptın mk ?
300 TL mi battı gözüne 1.5 k 2 k dan bahsediyoruz 300 neSende prizmadan çekmişsin sen ne yaptın
Kafana kafama sokam.??Roulete tekrar döndüm kafaya oynuyorum ya var ya yok
benb ile yemedim sayılırParayı çekip tek yersen öyle olur siteye biz dedik eklemeyin tek başına yiyo diye ?
8 kişiye 300 TL yetmez haklısın300 TL mi battı gözüne 1.5 k 2 k dan bahsediyoruz 300 ne
farklı işler peşindeyimKafana kafama sokam.??
Ben 300 çektik burda 150 dağıtım ama kanks 150 de yemisimdir çokmu ?8 kişiye 300 TL yetmez haklısın
2827 skorlar aynı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!