Hadi gelsin kornerlrt
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BİZİM HAYATIMIZ FENERBAHÇEhelal olsun valla senin gibi taraftarlari seviyorum usta ayni takimli olmasak da.. Besiktasli bi arkadas vardi mesela büyük hayranlik duyuyordum ya sabah aksam Beşiktaş'di hayati
helal olsun valla senin gibi taraftarlari seviyorum usta ayni takimli olmasak da.. Besiktasli bi arkadas vardi mesela büyük hayranlik duyuyordum ya sabah aksam Beşiktaş'di hayati
iy sonu atarım BU MESAJDAN SONRA BURAYA KADAR ETMEYEN BOSA ETMESİN ARKADASLAR gerginlik olmasınLİSTE KAPANDI
Şaka Maka da fener İsmail hoca ile iyi gidip. 2ci olursa Avrupa'ya elemeleri gidip sampionlarligineiy sonu atarım BU MESAJDAN SONRA BURAYA KADAR ETMEYEN BOSA ETMESİN ARKADASLAR gerginlik olmasın
evetŞaka Maka da fener İsmail hoca ile iyi gidip. 2ci olursa Avrupa'ya elemeleri gidip sampionlarligine
Şaka Maka da fener İsmail hoca ile iyi gidip. 2ci olursa Avrupa'ya elemeleri gidip sampionlarligine
Eskiden olsa olurduda şimdi çıta baya fark var. Lugano anelka Hagi jardel. Şimdi kimle gitcen ?Şampiyonlar Ligi ön elemesinde herhangi bir Türk takımı play off turunu geçemez.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!