bol sanslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bol sanslar
Yaw birak bu durzuyuTovbe ben bilmem muhsinim oyle seyler aklim ermez benim .
Estafurullah muhsin biraz sakayi cok kacirdi . Maksati kotu degildi ama laf biraz abes kactiPezevenkte yaptin beni
Takiliom lo tanirin pustu iyidirEstafurullah muhsin biraz sakayi cok kacirdi . Maksati kotu degildi ama laf biraz abes kacti
napim abi psikolojim bozuldu bayram bayram mangır yok kusura bakmayın sacmalıom arada kalpkalp <3 <3 <3Estafurullah muhsin biraz sakayi cok kacirdi . Maksati kotu degildi ama laf biraz abes kacti
Keyfibe baknapim abi psikolojim bozuldu bayram bayram mangır yok kusura bakmayın sacmalıom arada kalpkalp <3 <3 <3
Babus kusura bakma ha durumlar biraz nanayGeliiiir bol şans
Kurban Bayramın mübarek olsun dayıcımKeyfibe bak
Anca burafan yaz para lazim olunca ara ama tmm durzuuuKurban Bayramın mübarek olsun dayıcım
Estağfurullah dayı canın sağ olsun umarım tez zaman da taburcu olursunuzBabus kusura bakma ha durumlar biraz nanay
EvdeyizEstağfurullah dayı canın sağ olsun umarım tez zaman da taburcu olursunuz
İyi sevindim ?Evdeyiz
Dayı sıkıntı yok inşallah abi daha iyidir umarımEvdeyiz
Iyi sukur sigara icti salakDayı sıkıntı yok inşallah abi daha iyidir umarım
Evet görsellik önemli siz kafanıza göre açın ben ufak düzenlemeler yapıyom ?@Rooster başlığı sen mi düzeltiyon 20 TL niye yaptın ne güzel 20 kuruş dağıtacaktım kimse de bir şey diyemezdi.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!