Bol sans reisArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol sans reisArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol şansArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Bol şanslar kupon nerdeArkadaslar bir nba kuponu yaptim. Totem olarak kuponun içeriği yok kapali paylaşıyorum . Maçlar zonuclaninca kuponun açık halini atacağım. Kupon gelirse 7 kişiye 50tl dağıtalım. desteklerinizi bol şanslarinizi bekliyorum.
@YAMYAM98
Geçmiş olsun kankaÜmidim yok.
Young pici benide yakti oruspu çocuğu Cleveland fark yedi oynamadi son periyottaÜmidim yok.
Youngtan gitti malesef oda son ceyrek oynamadi fark yüzündenÜmidim yok.
Adamın 4300 u gitmiş ?Youngtan gitti malesef oda son ceyrek oynamadi fark yüzünden
Geçmiş olsun. Çok maç yazıyorsun. Tekli yada 3n fazla ikili sağlam bulup yüksek oynasan daha mantıklıÜmidim yok.
ANANI SİKİYİM TRAE YOUNGÜmidim yok.
Yaktı beni ?ANANI SİKİYİM TRAE YOUNG
süperArkadaslar kupon yatmasına rağmen başka gelen kuponum oldu kazancım az ama yinede 5 kardesimize 30tl dağıtacağım. Yeni gönderi açacağım bilginize.
Hani ödül ??? namaz daydim yeni gördüm etiketleri ??
3. Yedek sendın sana gelmedi mi ödül ali abi senden sonra ben vardım sen aldın diye ses etmedimHani ödül ??? namaz daydim yeni gördüm etiketleri ??
Dönmedi sanaHani ödül ??? namaz daydim yeni gördüm etiketleri ??
Ne dönmedi anladimDönmedi sana
Kanka ali abi de almadaysa sıra bana geliyodu neden bana atılmadı pekı ?Dönmedi sana
cevik atmısKanka ali abi de almadaysa sıra bana geliyodu neden bana atılmadı pekı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!