benim adap böyle dayı milleti dolandırmıyorum küfür etmiyorum hile yapmıyorum arkadaşlarım alsın istiyorum bundan dogal ne varherseyin edebi adabi var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
benim adap böyle dayı milleti dolandırmıyorum küfür etmiyorum hile yapmıyorum arkadaşlarım alsın istiyorum bundan dogal ne varherseyin edebi adabi var
Keske ayni takıma oynamasaydin usta yasalak takım 2. ser 22-18 den 3 farklı alamadı kızdım yine oynadım
bunların işi belli olmuyor hayırlısı bakalımKeske ayni takıma oynamasaydin usta ya
o zaman rol acma kuponu at ama ozelden senin tayfana at?benim adap böyle dayı milleti dolandırmıyorum küfür etmiyorum hile yapmıyorum arkadaşlarım alsın istiyorum bundan dogal ne var
Dayi az bi borc versen imkan varsa haftaya ben donerim sana peder para yollayinca valla 2 gundur mahvoldum sigarasizliktan
Insallah bi seri gelirbunların işi belli olmuyor hayırlısı bakalım
sigara iyi degil icme ?Dayi az bi borc versen imkan varsa haftaya ben donerim sana peder para yollayinca valla 2 gundur mahvoldum sigarasizliktan
burda takılanların hepsi bizim arkadaşlar zaten herkese tek tek mi atayım.o zaman rol acma kuponu at ama ozelden senin tayfana at?
İnşallah seri gelirbunların işi belli olmuyor hayırlısı bakalım
ben diom ankara sen diob burdurburda takılanların hepsi bizim arkadaşlar zaten herkese tek tek mi atayım.
Cok az iciyorum zaten dayim ya bu siralar stres var uzerimde ondan oluyor vallahi 4 tl param vardi bugun gidip iddaa mi yapsam dedim tuttum kendimi ekmek aldim 2 tane dusun yani dayi durumlar sıkıntı bu siralarsigara iyi degil icme ?
ne diimCok az iciyorum zaten dayim ya bu siralar stres var uzerimde ondan oluyor vallahi 4 tl param vardi bugun gidip iddaa mi yapsam dedim tuttum kendimi ekmek aldim 2 tane dusun yani dayi durumlar sıkıntı bu siralar
Işim de yok be dayi eylulun sonunda belki de askere gidicem ne olacak halim bilmiyorum. Askere alirlarsa hepten kafayi yerimne diim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!