Aferin ev yemeee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu forumda takilanlar demek istiyor hocam baska birsey gelmesin aklina bence
Parayı bulduysa yazmaz o ibine bakiye ler beyninde seks yapıyordur şimdi ??
Parayı bulduysa yazmaz o ibine bakiye ler beyninde seks yapıyordur şimdi ??
çok değişiyo kanka eline oara geçinceParayı bulduysa yazmaz o ibine bakiye ler beyninde seks yapıyordur şimdi ??
Yok la burda takilanlardan diyor adam ne olacak sankiYok kanka açık yani iyimser davranıyon.
yav bi gidin işinize birşeyide yargılamayın içimden öyle yazmak geldi yazdım. tayfa dediğin nedir burada takılanlar sen var tömbelekçi var çevik var herkes var aaaaaaaaaaa benide geçtiniz bugün alınganlıkta
Bosver bro bi kere de böyle olsun istemis demek kiYa tamam işte tanımadığımız insanlarda mevcut burada onlar kendini dışlanmış hisseder.
yav bi gidin işinize birşeyide yargılamayın içimden öyle yazmak geldi yazdım. tayfa dediğin nedir burada takılanlar sen var tömbelekçi var çevik var herkes var aaaaaaaaaaa benide geçtiniz bugün alınganlıkta
ya herşeye muhalefetler ne takıyon Allahı kitabı olmayan adamı siktirr etvalla gizliden takılmayıda bilirdim sırf buradan @Samurai1 ve 1 arkadaş ödül alsın diye konu açtım. hep alıyoruz vefa borcu denen birşey var burnumuzdan getiriyorsunuz
beni tanımadan yargılıyorsunuz işte. ben genelde hep gülen birisiyim o bile bazen yanlış anlaşılıyorLa meto atarlı yazarken bile gülücük atıyon ne diyim sana mk.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!