Paket servis yokmuUyuma cukka var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Paket servis yokmuUyuma cukka var
Sen listemizi hazırla kanka won çekmeye hazırlanıyoruz son kişi dodo ???Paket servis yokmu
Won mu? Ona göre liste yapicamBaremler onar sayı fazla buda gelmezse yuh artık
Heee takip sat deği, yaniSen listemizi hazırla kanka won çekmeye hazırlanıyoruz son kişi dodo ???
Yok la konuyada bakmıyor *** senin harbi sinirlerin gerilmiş ?? baremler onar sayı fazla benim aldığım baremden diyom buda won olmazsa bileklerimi keserim diyomHeee takip sat deği, yani
Knka katilim varmi4 kisi 15 listeci @moses 20 son beğeni 3:20 takip beğeni tepkime şartı yoktur
Yok la konuyada bakmıyor *** senin harbi sinirlerin gerilmiş ?? baremler onar sayı fazla benim aldığım baremden diyom buda won olmazsa bileklerimi keserim diyom
Bana çıkması lazımYok la konuyada bakmıyor *** senin harbi sinirlerin gerilmiş ?? baremler onar sayı fazla benim aldığım baremden diyom buda won olmazsa bileklerimi keserim diyom
Atarım sana usta gelsin yeterkiGeç kalmışız ama @muhsinovi bi 16da bana atar tahminimce kupon gelirse
Gelir gibi bi aksilik çıkmazsa. Bol şansAtarım sana usta gelsin yeterki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!