kombıne yapmasam 50 tl yı bassam sımdı 1000 tl olmustu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sonra lazım olurum bak explosen sana 50 sık ??valla sonra ama kısmetlı geldın bana dur bakalım kombıne gelsın 50 senın
Sapla ?ulan 300 tl yı 600 yapamıyoz 16 tl yı oyle ata ata rasgele 500 yapacaz galba ne sans
cepte 0Sonra lazım olurum bak explosen sana 50 sık ??
Bugun sende yarın bende ??cepte 0
50 cok la 50 versem 5 kısı ye 250 bana ne kalıyor bahıs alcak parayı bırak - oluyom ne oyle360bas gelirse 50 herkese mk
rooster kupona gıt ordan alırsın360bas gelirse 50 herkese mk
1 k eksi 600 400 kalır 250dağıtım 150 sana daha ne istiyorsun ?50 cok la 50 versem 5 kısı ye 250 bana ne kalıyor bahıs alcak parayı bırak - oluyom ne oyle
Az cömert olrooster kupona gıt ordan alırsın
Veysel haklıAz cömert ol
Çok kazandırdım explosen sıra sende ?? mitap durumdayım 50 şans cukkası istiyorum senden konu net bro ?
la calısmıyom etmıyom sans arada guluyor nasıl comert olam para olsa dagıtırım zatenVeysel haklı
Iste bunyuxden olmalisinla calısmıyom etmıyom sans arada guluyor nasıl comert olam para olsa dagıtırım zaten
ula o degılde harbı per per gıtsem 2 perde hedef tamamdı kadınlar barem ortada dıye korktum neyseIste bunyuxden olmalisin
Çekimin 10.30 da olmasi çok kötü yaneyse ıftara 1.4 saat var tam oturuyor son adımda bıtırırız sonra bom ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!