döt nasipten cikinca yaprak bagdattan gelirmis???Git bir yere yardim falan yap sitenin yerinde olsam ana parana da cokerdim kendin kasinmissin reis bonusda almamissindir gitsene buyuk sitelerde oyna
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
döt nasipten cikinca yaprak bagdattan gelirmis???Git bir yere yardim falan yap sitenin yerinde olsam ana parana da cokerdim kendin kasinmissin reis bonusda almamissindir gitsene buyuk sitelerde oyna
Çok geçmiş olsun. Böyle siteye bu miktar yatırım çok sıkıntı ya inşallah alınır bir şekildeGolegol sitesine 7000 TL yatırıp 13125 TL bakiye yaptım, herhangi bir şekilde bonus vs almadım 4 farklı kupon yaptım, önce hesabımı 8 gün incelediler daha sonrasında da ip yasaklı üye diyip anapara iadesi yaptılar
Tam okumamışım anaparanı iade ettiyse şükret vallaGolegol sitesine 7000 TL yatırıp 13125 TL bakiye yaptım, herhangi bir şekilde bonus vs almadım 4 farklı kupon yaptım, önce hesabımı 8 gün incelediler daha sonrasında da ip yasaklı üye diyip anapara iadesi yaptılar
Hergun zam üstüne zam Millette rol yapacak hal mi bıraktılar MK ???roll yapacak babayiğit yok mu yada anayiğit
rusya oçç her şeyi mahvettiHergun zam üstüne zam Millette rol yapacak hal mi bıraktılar MK ???
Ne rusurusya oçç her şeyi mahvetti
gardaş görmüyon mu 14 olan petrol savaş ile 20 oldu 780 olan altın 900 oldu.bunların yansıması da ekonomi olarak bize dönmektir. kömüre %400 zam daha yazayım mı.Ne rusu
Ben genel olarak son 1 senede gelen zamlardan bahsetmiştim tabi savaştan sonra zamlar dahada şişirildi haklısıngardaş görmüyon mu 14 olan petrol savaş ile 20 oldu 780 olan altın 900 oldu.bunların yansıması da ekonomi olarak bize dönmektir. kömüre %400 zam daha yazayım mı.
kım bu insanları bezdiriyorsa Allah belasını versinBen genel olarak son 1 senede gelen zamlardan bahsetmiştim tabi savaştan sonra zamlar dahada şişirildi haklısın
Dolandırıcılık yapardır işi o@kedicik neredesin bakim
Hg kral bir sans parasi ateslesene ?Dolandırıcılık yapardır işi o
Yapmaz kedi o masumdur. Sadece fırsatını bulursa kasaptan et çalar sadece oDolandırıcılık yapardır işi o
o alıntıladığın kişi benim net 3 yıllık alışverişim olan kişi hadi sen etkinlik açıp parasını dağıtmayıp kaçDolandırıcılık yapardır işi o
konu başlığını niye göstermiyorsun yavrucuğumAman ha çok dikkat edin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!