Olsun diğer yerde karakteri bozuk admin var burası daha iyi emin ol2 kişi mesaj yazmış buraya gel diye ama siye yavaş sanki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olsun diğer yerde karakteri bozuk admin var burası daha iyi emin ol2 kişi mesaj yazmış buraya gel diye ama siye yavaş sanki
Çamlıyayla mı arslankoy mü gozne miBayağı yavaş geldi ya da yayladayım netten kaynaklı da olabilir
Çok gizli bir görevdeyim söyleyememÇamlıyayla mı arslankoy mü gozne mi
Babamızın sitesi değil kalabilirsin tabiEğer istemiyorsanız çıkabilirim değerli meslektaşlarım
La birak gitsin ** baslicak gene son 1 saat 14 dkBabamızın sitesi değil kalabilirsin tabi
Senin kimseye zararın yokki neden istemeyelim. Sozum meclisten disari Insanlara borcunu odemeyenler geç odeyenler gelebiliyorsa sen hayli hayli gelebilirsin.Eğer istemiyorsanız
Eğer istemiyorsanız çıkabilirim değerli meslektaşlarım
Dayi Ben bi kahvaltı yapayım kolay gelsinLa birak gitsin ** baslicak gene son 1 saat 14 dk
Tamam bir daha yazmam merak etme. 2 kişi rica etti diye gelmiştim. Ama bu tavırlar hoş olmadı. Size iyi günler iyi sohbetlerLa birak gitsin ** baslicak gene son 1 saat 14 dk
Mrb canimÇok gizli bir görevdeyim söyleyemem
Kizdi deliBu sitede Üyeliği kendimiz mi iptal edeceğiz site yöneticisi mi? Mesaj yazdım ama hala sitede üyeliğim iptal olmadı.
Kizdirdin adamı dayıKizdi deli
Cek bi deli dahaGunaydinlar hanemin en hizli kumarbazlari
GünaydınGunaydinlar hanemin en hizli kumarbazlari
senin yegenin akilli olacak hali yok ya ?Cek bi deli daha
OZAMAN BEN BERESİZİM@kadircan4747 dan para alan bordo berelidir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!