Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Paranın mk mezara girmiyor para .@Cevik42 kardeş Günaydın. Rolünde almanya nickliler giremez yazmışsin. Benide kastediyorsan bileyimde birdaha rollerine vs katilmayayim.kusura bakmayın ama Yanlışı babamda yapsa yanlış derim 2-3 kuruş için kendimden ödün veremem.
Kelp ınte üstükParanın mk mezara girmiyor para .
Yaw meto böle ota poka konu acmayın@Cevik42 kardeş Günaydın. Rolünde almanya nickliler giremez yazmışsin. Benide kastediyorsan bileyimde birdaha rollerine vs katilmayayim.kusura bakmayın ama Yanlışı babamda yapsa yanlış derim 2-3 kuruş için kendimden ödün veremem.
Leyş kıllu mın vıççık ??Kelp ınte üstük
La tışrıtLeyş kıllu mın vıççık ??
Anlamadığım nokta neden herkes bana @Cevik42 sordu en az 6 kişi yazmıştır neden gelmio die??Seni dün dm den dayiya sordum bi konuda yazdım çevik nerde napiyor diye. Çok şükür parayla pulla pek işim yok onun için hatası olanı da çekinmeden söylüyorum. Bende böyleyim yapacak birşey yok.
Bende hepsine yaramaz ibine demişimdir ???Anlamadığım nokta neden herkes bana @Cevik42 sordu en az 6 kişi yazmıştır neden gelmio die??
Le lo mo başve acep başve ile zıb ras ve eşve acep ?Bende hepsine yaramaz ibine demişimdir ???
Metoo amma bos yapiyon be dostum varsa bi meseleniz ozelden birbirinizi rencide etmeden konusun gereksiz konu olmus.. Ayrica kastettigi kisi sanirim Berlin onunla dun tartismis?@Cevik42 kardeş Günaydın. Rolünde almanya nickliler giremez yazmışsin. Benide kastediyorsan bileyimde birdaha rollerine vs katilmayayim.kusura bakmayın ama Yanlışı babamda yapsa yanlış derim 2-3 kuruş için kendimden ödün veremem.
Tercüme edilirLe lo mo başve acep başve ile zıb ras ve eşve acep ?
Hani ödül gelmedi daha ?Metoo amma bos yapiyon be dostum varsa bi meseleniz ozelden birbirinizi rencide etmeden konusun gereksiz konu olmus.. Ayrica kastettigi kisi sanirim Berlin onunla dun tartismis?
Yaz gunyadin no nu atesliyomHani ödül gelmedi daha ?
Çırrat?Yaz gunyadin no nu atesliyom
İkkat raha ??Tercüme edilir
Valla meto benimde konuşmadığım kişiler var ama ne onlar bana ne ben onlara saygısızlık yapmadık ?Metoo amma bos yapiyon be dostum varsa bi meseleniz ozelden birbirinizi rencide etmeden konusun gereksiz konu olmus.. Ayrica kastettigi kisi sanirim Berlin onunla dun tartismis?
Yav ğalo eş zeleme ınt yav ???İkkat raha ??
La Türkçe kelimeler kullan birşey anlamadım mk ?Yaz gunyadin no nu atesliyom
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!