Örnek @tungabey 1 senedir konuşmam ama tek kelime saygısızlık görmedim yapmadım da?Valla meto benimde konuşmadığım kişiler var ama ne onlar bana ne ben onlara saygısızlık yapmadık ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Örnek @tungabey 1 senedir konuşmam ama tek kelime saygısızlık görmedim yapmadım da?Valla meto benimde konuşmadığım kişiler var ama ne onlar bana ne ben onlara saygısızlık yapmadık ?
Laaa çırrat ve??La Türkçe kelimeler kullan birşey anlamadım mk ?
Mazbut ?Örnek @tungabey 1 senedir konuşmam ama tek kelime saygısızlık görmedim yapmadım da?
Seleme ve?Mazbut ?
Mo çırrat ğalo zırrat ???Laaa çırrat ve??
Le ğara?Mı çırrat ğalo zırrat ???
E valla başveSeleme ve?
????????????????????????Le ğara?
Roh baka ?????????????????????????
Dii roh nemRoh baka ?
Yıkfe baka valla tağri tahti ıssah ????Roh baka ?
Dayı oto poka konu acmayalim da düşündüm düşündüm BMW den başka alman nickli birisini bulamadım bi tombelekci var oda alman değil midyeciYaw meto böle ota poka konu acmayın
Metoo amma bos yapiyon be dostum varsa bi meseleniz ozelden birbirinizi rencide etmeden konusun gereksiz konu olmus.. Ayrica kastettigi kisi sanirim Berlin onunla dun tartismis?
Onun dötüne koyam?Keşke herkes @Muric81 gibi zeki olsa
Özelde yoklugunu aratmadı sağolsun ?Keşke herkes @Muric81 gibi zeki olsa
Sen istemeden paraaaaa??Keşke herkes @Muric81 gibi zeki olsa
Aynen ben herşeye alindigim için kendimden başka alman nickli bulamamistimKeşke herkes @Muric81 gibi zeki olsa
Sana salaksın diom??Aynen ben herşeye alindigim için kendimden başka alman nickli bulamamistim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!