Verdim bi isim bakalimlink atsana bi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Verdim bi isim bakalimlink atsana bi
180 at acil yarın 300
Hg abiNeymiş dayiiii puuuhahahajaj??
Dayi mayi hikayeNeymiş dayiiii puuuhahahajaj??
Aynen yegenDayi mayi hikaye
Dayinin koy gotune 5 para etmez sen adamsin amsAynen yegen
Kalibrayi cozemedim . Ha bide çevik42 çok nankör bir adam bence şahsi fikrim yani .sıradaki izlenimlerim devam edecekDayinin koy gotune 5 para etmez sen adamsin ams
Senin benn aklini seviyimnKalibrayi cozemedim . Ha bide çevik42 çok nankör bir adam bence şahsi fikrim yani .sıradaki izlenimlerim devam edecek
SallaBu arkadaş hem buraya uye hem de gidip arkamızdan saydırıyor ulan kimse zorla gelmedi ki buraya ayrıca zorla başka yerde de tutamaz kimse bizi istedğiniz yere takılırız ..böyle ispiyoncu ipnelerden kurtulmak için zaten geldik ama rahat vermiyorlar ??
@Rooster bu hortumcuyu çöp kovasina atar msnzBu arkadaş hem buraya uye hem de gidip arkamızdan saydırıyor ulan kimse zorla gelmedi ki buraya ayrıca zorla başka yerde de tutamaz kimse bizi istedğiniz yere takılırız ..böyle ispiyoncu ipnelerden kurtulmak için zaten geldik ama rahat vermiyorlar ??
İnsan gevşek olmasın cevabı verildi orda zaten sal gitsinBu arkadaş hem buraya uye hem de gidip arkamızdan saydırıyor ulan kimse zorla gelmedi ki buraya ayrıca zorla başka yerde de tutamaz kimse bizi istedğiniz yere takılırız ..böyle ispiyoncu ipnelerden kurtulmak için zaten geldik ama rahat vermiyorlar ??
Dayi birisi de sana laf atmis hergele diyor senin için
DesinDayi birisi de sana laf atmis hergele diyor senin için
Onun demesiylemi olacakDayi birisi de sana laf atmis hergele diyor senin için
it ürür kervan yürürOnun demesiylemi olacak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!