Neden milyonlarca sağlıkçı öğretmen aciktayken oluk oluk polis alındığını anlamışsınızdır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dogru ya bizim hanımıda atasınlar. çitf maaşlı oluruz kendi paramdan rahat rahat iddaya basarımNeden milyonlarca sağlıkçı öğretmen aciktayken oluk oluk polis alındığını anlamışsınızdır
İnşallah hakkıyla atanırdogru ya bizim hanımıda atasınlar. çitf maaşlı oluruz kendi paramdan rahat rahat iddaya basarım
Yenge nerden mezunkinedogru ya bizim hanımıda atasınlar. çitf maaşlı oluruz kendi paramdan rahat rahat iddaya basarım
sosyal bilgiler ögretmenliğiYenge nerden mezunkine
çok zor 15 yıl geçmiş. artık kumda oynasınİnşallah hakkıyla atanır
Umarım atanursosyal bilgiler ögretmenliği
aman aman bu saatten sonra atanmasın. gidecek bi allahın dagına 3 yıl gelemeyecek düzen bozulacak zor işlerUmarım atanur
Himmmmaman aman bu saatten sonra atanmasın. gidecek bi allahın dagına 3 yıl gelemeyecek düzen bozulacak zor işler
Keşke matematik branşı olsaydı en azından özel ders felan alırdı millet neyse hayırlısı olsunaman aman bu saatten sonra atanmasın. gidecek bi allahın dagına 3 yıl gelemeyecek düzen bozulacak zor işler
Musluğu açayım di bi@WustelerK oo acun hoşgeldin sefalar getirdin sula bizi acunnnnnnnnnnn
messi1981Musluğu açayım di bi
Koskoca forum bir 5₺ veremediniz ya dostlar iyi akşam
Benden isteseydin verirdimKoskoca forum bir 5₺ veremediniz ya dostlar iyi akşamlar
bi ara ben çok istedim bana vermedinBenden isteseydin verirdim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!