Bende bayram sekeri bile yok yasarim .??Nuri reis den sabah şekeri geliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende bayram sekeri bile yok yasarim .??Nuri reis den sabah şekeri geliyor
AsssGünaydınnnn CEMAAT Selamun aleyküm
Aleykum selamGünaydınnnn CEMAAT Selamun aleyküm
ve aleyna aleykumselamGünaydınnnn CEMAAT Selamun aleyküm
Yaw rahat otur
dayima boyle seyler atma kanka hulyayi hatirliyor
Ah hulya ahh bilsem bunyanda gelecem **dayima boyle seyler atma kanka hulyayi hatirliyor
sen onu dedikten sonra ziraat bankasindaki her kari bana hulya ya da onun kizi gibi geliyor dayicimAh hulya ahh bilsem bunyanda gelecem **
Yaw awradini ***** nerde o eski gunlersen onu dedikten sonra ziraat bankasindaki her kari bana hulya ya da onun kizi gibi geliyor dayicim
Benim gibi adam tek basina kaldiiisen onu dedikten sonra ziraat bankasindaki her kari bana hulya ya da onun kizi gibi geliyor dayicim
dayima adi hulya olan mumkunse kayserili olsun soyle 40 lik kari araniyor dikkat dikkatBenim gibi adam tek basina kaldiii
40 ne lan ****** en fazla 28dayima adi hulya olan mumkunse kayserili olsun soyle 40 lik kari araniyor dikkat dikkat
evet millet dayim niyeti bozdu 28 lik hulyali hulya aranıyor40 ne lan ****** en fazla 28
Ha soleevet millet dayim niyeti bozdu 28 lik hulyali hulya aranıyor
dayi havuzke manzarake saplake pompakeHa sole
Yarin gidiomdayi havuzke manzarake saplake pompake
Sen bole diince cok mutlu oluom ******* koyim gunes tepeden vuruyo vantilator sicak ufurmeye basladike yaniyokke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!