Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDIN ÇETE ÜYELERİ!!!

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
günaydınnn çete üyeleri bugün nasılsınız hazırlıklar tamammı etkinlik yapacak arkadaşları kolluyoruz ödülleri başkasına çıkartmıyoruz tamammı hayırlı sabahlar tekrardan kazançlı bir gün olur umarım.??????

Ben ne burayı nede orayı savunurum herhangi bir yere aidiyetim yok rekabet yaratmak değil amacım isteyen istediği yerde takılır ama şahıslara yapılan ithamlar ağır geldi öbür tarafta bu konuyu açsam onay almayacak tı sizde biliyorsunuz konu muhatapları zaten okuyordur bunu fake hesaplarla inceliyolar demekki burda olan biteni bildiklerine göre
Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg

Son düzenleme:

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ne rekabeti dayı bu forumda öbür forumda benim evim değil şahıslara kullanan cümleleri sende gördün. öbür forumda açsam onay almayacak sende biliyon buraya giriyolar zaten okusunlar bunları :)
kisi kendinden bilir ben arkadasla ozelden konustum sanirim anladi beni amma bazi konularda hakli

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kisi kendinden bilir ben arkadasla ozelden konustum sanirim anladi beni amma bazi konularda hakli
gruplasma konusuna katılmıyorum valla ben roosterin vorte nin kac cekilisinde cıkmısım sanki ? ? ? yani demek istedigim namuslu adamlara namussuz muamelesi yapılmasın dayı böyle görünce dayanamıyorum

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
onun yuzune karsifa soledim para dagitti die solylenmemesi gerekenleri soleme hakki yoj

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
pasam worteks biraz kaprisli
son günlerde sinirleri cok yuksek biliyom daa ona bişey diyen yok ama dünkü konuyu takip edenler çok iyi bilir etkinlik sahibi konuya bilgi vermedi çok geç yazdı herşeye vorte de ilk mesajı dıkkate alıp herkesi listeye aldı çekti. hile yapmadı bunuda biliyom . sorun bu sonrasında yaşananlar kaos zaten

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben kendi adımı görünce daha fazla şaşırdım ama yani kime ne yapmışız anlayamıyorum valla şu forum ortamlarında o kadar eski de değilim çözemedik

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap