Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDIN ÇETE ÜYELERİ!!!

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ben kendi adımı görünce daha fazla şaşırdım ama yani kime ne yapmışız anlayamıyorum valla şu forum ortamlarında o kadar eski de değilim çözemedik
Boş muhabbetler bosverin 2 saat elon muska laf anlattım. Hile olsa saydığın adamların 1 tanesine çekiliş çıkardı dedim ama anlayan yok

lider7

Kayıtlı Üye
Cekiliste cikan kisilere parasi yolanmistir lutfen ekran goruntusunu atin bol sans

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Baa niye çıkmadı bu çekiliş ler
Bilerek bana çıkarıyorlar şike var :) burda kimse kimsenin babasının Oğlu değil şike falan olmaz diyorum. Arkadaşlar dürüst diyorum ama beni dinleyen yok. @Vortex çekilişte hile yapsa Muhsin e Moses e falan cikarmazmiydi ey akillilar bunlardan birine çıkmamış neyin hilesi

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bilerek bana çıkarıyorlar şike var :) burda kimse kimsenin babasının Oğlu değil şike falan olmaz diyorum. Arkadaşlar dürüst diyorum ama beni dinleyen yok. @Vortex çekilişte hile yapsa Muhsin e Moses e falan cikarmazmiydi ey akillilar bunlardan birine çıkmamış neyin hilesi
Veya bana

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap