kim o buri isim ver??ya bırak bana deme onu ya 250 lira yatırımı olan adama 500 spin vermiş 0.60 kuruştan çeviriyo. benim en az5k yatırım var bu yıl 0.20 kuruştan 200 spin vermiş çıkanıda yedi zaten biri ? ? ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kim o buri isim ver??ya bırak bana deme onu ya 250 lira yatırımı olan adama 500 spin vermiş 0.60 kuruştan çeviriyo. benim en az5k yatırım var bu yıl 0.20 kuruştan 200 spin vermiş çıkanıda yedi zaten biri ? ? ?
bende yok çok fena kurudukTummbet frespin
Boş muhabbetler bosverin 2 saat elon muska laf anlattım. Hile olsa saydığın adamların 1 tanesine çekiliş çıkardı dedim ama anlayan yokben kendi adımı görünce daha fazla şaşırdım ama yani kime ne yapmışız anlayamıyorum valla şu forum ortamlarında o kadar eski de değilim çözemedik
aynen abi algılayamıyor anlama yetisi yok. o yüzden uğraşmadım bende daha yazmak için. herkes kimin ne olduğunu biliyor boşver.Boş muhabbetler bosverin 2 saat elon muska laf anlattım. Hile olsa saydığın adamların 1 tanesine çekiliş çıkardı dedim ama anlayan yok
Keşke...herkez nasibini yer taraf tutulmasa keske ….,,
ooo ehlenn ve ve sehlen?herkez nasibini yer taraf tutulmasa keske ….,,
Prisme çekiliş imiCekiliste cikan kisilere parasi yolanmistir lutfen ekran goruntusunu atin bol sans
Yok abi dün arkadaş 5 kişiye 20 etkinlik açmıştı ayrıcaPrisme çekiliş imi
Tabıiı dayııı ??ooo ehlenn ve ve sehlen?
Ben sana bana özelden ulaş dedim anlamadın Daha fazla dalga geçmene izin vermeyeceğim. 23:59 olmadan seni yolcu ediyorum.Cekiliste cikan kisilere parasi yolanmistir lutfen ekran goruntusunu atin bol sans
buda ilgincBen sana bana özelden ulaş dedim anlamadın Daha fazla dalga geçmene izin vermeyeceğim. 23:59 olmadan seni yolcu ediyorum.
buda ilginc
Millet kafayı yemiş yemin ederim işleri güçleri yok **Ben sana bana özelden ulaş dedim anlamadın Daha fazla dalga geçmene izin vermeyeceğim. 23:59 olmadan seni yolcu ediyorum.
Bilerek bana çıkarıyorlar şike var burda kimse kimsenin babasının Oğlu değil şike falan olmaz diyorum. Arkadaşlar dürüst diyorum ama beni dinleyen yok. @Vortex çekilişte hile yapsa Muhsin e Moses e falan cikarmazmiydi ey akillilar bunlardan birine çıkmamış neyin hilesiBaa niye çıkmadı bu çekiliş ler
konusma para bulBilerek bana çıkarıyorlar şike var burda kimse kimsenin babasının Oğlu değil şike falan olmaz diyorum. Arkadaşlar dürüst diyorum ama beni dinleyen yok. @Vortex çekilişte hile yapsa Muhsin e Moses e falan cikarmazmiydi ey akillilar bunlardan birine çıkmamış neyin hilesi
Veya banaBilerek bana çıkarıyorlar şike var burda kimse kimsenin babasının Oğlu değil şike falan olmaz diyorum. Arkadaşlar dürüst diyorum ama beni dinleyen yok. @Vortex çekilişte hile yapsa Muhsin e Moses e falan cikarmazmiydi ey akillilar bunlardan birine çıkmamış neyin hilesi
Benim ödülüm gelmedi , rooster reisBen sana bana özelden ulaş dedim anlamadın Daha fazla dalga geçmene izin vermeyeceğim. 23:59 olmadan seni yolcu ediyorum.
Desin dursunlar keke it ulur durur napacandevamında ne hakaretler ne cümleler var bir gör. kendileri çalıp oynamışlar.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!