Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDIN ÇETE ÜYELERİ!!!

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
birine bi konuda iftira ediyosan kanitini ya sunacaksin ya da bos yapmayacaksin o gun olan vorteye oldu mke herif banlandi sokam parasina rol yapmayi bilmezsen sonra milletin gaziyla adama yuruyup sonra da odul konusunda yan cizip birde yuzsuz yuzsuz burda gezersen bundan sonrada kari muamelesi gorursun o sahsa diyorum.

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
birine bi konuda iftira ediyosan kanitini ya sunacaksin ya da bos yapmayacaksin o gun olan vorteye oldu mke herif banlandi sokam parasina rol yapmayi bilmezsen sonra milletin gaziyla adama yuruyup sonra da odul konusunda yan cizip birde yuzsuz yuzsuz burda gezersen bundan sonrada kari muamelesi gorursun o sahsa diyorum.
Frondheim büyük ihtimalle

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Frondheim büyük ihtimalle
dede bize cikti diye bazilarinin gotu yemedi tayfasina cikardi dediler ben rol sahibine de yazdim hile oldugunu dusunuyosan atma diye yok atacam diye atarlandi sonuc ? Fos sonuc ? Vorte ban yedi eeee o bos yapanlar nerde ? Bi yerde orospu kari gibi dedikodu yapiolar orospu gibi takilirlarsa 50 ye cok musterileri olur.com

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çetenin lideri kim? Bak Lider ben olurum skerim
Sizde liderlik vasfı yok ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap