Hafız centabet yazıo yukarıda cenabet okuom bu nasıl site diom???Getti getti dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hafız centabet yazıo yukarıda cenabet okuom bu nasıl site diom???Getti getti dayı
Mın beb half??Eydo bugün voleyi vurdu
Yav sana da iyilik yaramıyor sus payı veriyoruz hala ortalikta yayiyorsun yapma böyle şeylerEydo bugün voleyi vurdu
E ayni tizi bey???Yav sana da iyilik yaramıyor sus payı veriyoruz hala ortalikta yayiyorsun yapma böyle şeyler
@eydolu4731 benden duymuş olma ama dün gece samu bunağı 13.5 k vurdu?Yav sana da iyilik yaramıyor sus payı veriyoruz hala ortalikta yayiyorsun yapma böyle şeyler
Bunak diyene bak hele sen önce aynaya bak ???? dimi @Samurai1 sanki 15 yaşında ??@eydolu4731 benden duymuş olma ama dün gece samu bunağı 13.5 k vurdu?
Olum benim ruhum genç?Bunak diyene bak hele sen önce aynaya bak ???? dimi @Samurai1 sanki 15 yaşında ??
Dayıma laf söyleme en fazla 80 yaşındadır ??Bunak diyene bak hele sen önce aynaya bak ???? dimi @Samurai1 sanki 15 yaşında ??
Ebenin ???Dayıma laf söyleme en fazla 80 yaşındadır ??
Hani netin bitmişti yalancı?Dayıma laf söyleme en fazla 80 yaşındadır ??
Bu arada günün siftahını sen yaptın?Dayıma laf söyleme en fazla 80 yaşındadır ??
Arkadaştan giriyorum dayıHani netin bitmişti yalancı?
Nasillllll???Bu arada günün siftahını sen yaptın?
Günlük ortalama 24754 kişi özel atıo ??Nasillllll???
24753 ü para istio kalan 1 kişide küfür edio para vermiom die?Günlük ortalama 24754 kişi özel atıo ??
Bana 53 bul yoksa seni evinden aldıririm24753 ü para istio kalan 1 kişide küfür edio para vermiom die?
Cokta tın?Bana 53 bul yoksa seni evinden aldıririm
Sen bu santabetten kacıncı cekimi yapıon sadece benden 4 sefer santa için para aldın???Bana 53 bul yoksa seni evinden aldıririm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!