6 tane yicez ne diın sen?Bjk alamazda çok üstte yüklendi herkes en fazla 3-0 biter diyorum param olsa alt alırdim yüksek orandan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
6 tane yicez ne diın sen?Bjk alamazda çok üstte yüklendi herkes en fazla 3-0 biter diyorum param olsa alt alırdim yüksek orandan
Aklını skim?Bjk alır girdim bende oran tatlıydı güzel bi miktar attım
Bize gece oldu parası olana akşam ???İyi akşamlar daha gece olmadı ?
53 atar 153 alırım?53 olan vae mı santabeti çekip 75 atayım
Oran çok tatlıydı herkes ev kazanır üst aldıAklını skim?
Bol şans dostumBjk alır girdim bende oran tatlıydı bi miktar attım
Birde domalalim bir posta at dayı53 atar 153 alırım?
O.cocuklari 2.5 üst verdim dakika 28 de 2 0 oldu şu an dakika 82 hala 2 0 gelde sövmeBol şans dostum
Herkes salak bi akıllı sen?Oran çok tatlıydı herkes ev kazanır üst aldı
Bı suskeee53 atar 153 alırım?
Ospu cıcukları ayri fi kot ımmın???O.cocuklari 2.5 üst verdim dakika 28 de 2 0 oldu şu an dakika 82 hala 2 0 gelde sövme
Çıks ford çu değilim samuya git kore savsşında az koreli mikmedi???Birde domalalim bir posta at dayı
53 verrrrr ???Çıks ford çu değilim samuya git kore savsşında az koreli mikmedi???
Severim koreaÇıks ford çu değilim samuya git kore savsşında az koreli mikmedi???
Bide domalam mı?53 verrrrr ???
Yeterki döt olsun sana???Severim korea
Dortmund fark atacak 6 7 8 i bulurBjk alamazda çok üstte yüklendi herkes en fazla 3-0 biter diyorum param olsa alt alırdim yüksek orandan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!