Bol kazançlı geçsin gününüz günaydınlar olsun @kadircan4747 @Vortex @muhsinovi sabaha kadar uyumuyonuz sabahta kalkmıyonuz hınzırlar sızı ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
GünaydınBol kazançlı geçsin gününüz günaydınlar olsun @kadircan4747 @Vortex @muhsinovi sabaha kadar uyumuyonuz sabahta kalkmıyonuz hınzırlar sızı ??
Bi sktr git sabah sabah?Bol kazançlı geçsin gününüz günaydınlar olsun @kadircan4747 @Vortex @muhsinovi sabaha kadar uyumuyonuz sabahta kalkmıyonuz hınzırlar sızı ??
Dayııııııııı akıllı ol benı getırtme oraya parayı vurmuşun zaten yazmıyon hıc ??Bi sktr git sabah sabah?
Gunaydin dayı antep fıstığı dolar yeşili payfix siliyorum dagit şu dolarlardanBi sktr git sabah sabah?
En yüksek mertebe bu gold üyelik miBi sktr git sabah sabah?
Sana neGünaydınke
Kim ne atioBiri bana atabilirmi
En yüksek mertebe bu gold üyelik miBi sktr git sabah sabah?
Kim ne atio
Sabah sabah Seni yeşil gören para var dagitim var sanıyorKim ne atio
Kimse bilmio zugurtum?En yüksek mertebe bu gold üyelik mi
Sabah sabah Seni yeşil gören para var dagitim var sanıyor
Hele Bi 100 saliverKimse bilmio zugurtum?
Para atKimse bilmio zugurtum?
Sen 50 sal aksam 150 alHele Bi 100 saliver
Papara mı atsın para mıPara at
Emrin olur iban yollaPara at
50 varda.yarinkin kumar parasi olarak Evde bırakmıştım saklı duruyor. Payfix te olsa atardimSen 50 sal aksam 150 al
Sansini kaybettin50 varda.yarinkin kumar parasi olarak Evde bırakmıştım saklı duruyor. Payfix te olsa atardim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!