Sen susagzimdan aldin tam bende onu dicektim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen susagzimdan aldin tam bende onu dicektim ?
lbab atammiSen sus
Once imana gel sonra ibanalbab atammi
Imama gelirse parası cebinde durur ibana rahat gelirOnce imana gel sonra ibana
Görüşürüz. Payfixi yazıyorum dm den gelince cukkalaAz islerim var grs
on teker nere giderse bizde ora gidiyokOnce imana gel sonra ibana
Para olmayınca iyi uyunuyor 1de yattım yeni kalktım dahada uykum var günaydın hahahahBol kazançlı geçsin gününüz günaydınlar olsun @kadircan4747 @Vortex @muhsinovi sabaha kadar uyumuyonuz sabahta kalkmıyonuz hınzırlar sızı ??
Para olunca da 48 saat yatmammPara olmayınca iyi uyunuyor 1de yattım yeni kalktım dahada uykum var günaydın hahahah
gozu kör olsun paraninPara olunca da 48 saat yatmamm
Görüşürüz. Payfixi yazıyorum dm den gelince cukkalaAz islerim var grs
Olunca Sen paraları bana gönder uyu ben takilirimPara olmayınca iyi uyunuyor 1de yattım yeni kalktım dahada uykum var günaydın hahahah
Bu 50 ler 25 ler hep son para oluyo hiç bitmiyo meto50 varda.yarinkin kumar parasi olarak Evde bırakmıştım saklı duruyor. Payfix te olsa atardim
?????Bu 50 ler 25 ler hep son para oluyo hiç bitmiyo meto
Dostlar sağolsun. Arada cukkaliyorlar. Bide rollden 25 kazanmıştım. Biraz param olmuştu.gecenki 50 bu. Bu 50 yide yanıma alıp hiç etmek istememistim.Bu 50 ler 25 ler hep son para oluyo hiç bitmiyo meto
Iyikide almamisim. Buda gicedekmis. Yarın bu 50 yi 300 yapmam lazım. Arkadaşa 200 borç yaptım hanımın haberi yok onu vermem lazım. 100 tl ilede kumara devamDostlar sağolsun. Arada cukkaliyorlar. Bide rollden 25 kazanmıştım. Biraz param olmuştu.gecenki 50 bu. Bu 50 yide yanıma alıp hiç etmek istememistim.
ÇılgınsınIyikide almamisim. Buda gicedekmis. Yarın bu 50 yi 300 yapmam lazım. Arkadaşa 200 borç yaptım hanımın haberi yok onu vermem lazım. 100 tl ilede kumara devam
Çılgınsın
Günaydın MosesGünaydın.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!