Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDIN DOSTLARIM ??

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
la ne guzel işte serin serin çalışırsın adanada çalışılmazda en iyisi 4k falan veriyolarmı bari
Kanka maası konusmadım valla hıc ama asgarı ucret degıldır emınım fazladır saglam bırı cagırdı o yuzden maas bıle konusmadım hazırlanıyom aksam otogardan abbas yolcu şaban gıbı baslık parası bırıktormeye gıdıyom ????

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kanka maası konusmadım valla hıc ama asgarı ucret degıldır emınım fazladır saglam bırı cagırdı o yuzden maas bıle konusmadım hazırlanıyom aksam otogardan abbas yolcu şaban gıbı baslık parası bırıktormeye gıdıyom ????
hadi yolun acık olsun yeme ıcme barınma onlara ait sanırım böyle işlerde 4kdan aşağı çalışma kankamm mevsimlik işler böyle. okul açıldığında buyuk ihtimal gene gidecem niğdede benim okul yanına ugrarım kışın çok zevkli oluyo ora :D

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
hadi yolun acık olsun yeme ıcme barınma onlara ait sanırım böyle işlerde 4kdan aşağı çalışma kankamm mevsimlik işler böyle. okul açıldığında buyuk ihtimal gene gidecem niğdede benim okul yanına ugrarım kışın çok zevkli oluyo ora :D
Heee grşrk kanka olmadı skntı yok yaza geri dönerim büyük ihtimalle adanaya ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap