Niye la adana gibisi yokta adanada iş yok amke ???Kayserinin. .....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Niye la adana gibisi yokta adanada iş yok amke ???Kayserinin. .....
la ne guzel işte serin serin çalışırsın adanada çalışılmazda en iyisi 4k falan veriyolarmı bariNiye la adana gibisi yokta adanada iş yok amke ???
Kanka maası konusmadım valla hıc ama asgarı ucret degıldır emınım fazladır saglam bırı cagırdı o yuzden maas bıle konusmadım hazırlanıyom aksam otogardan abbas yolcu şaban gıbı baslık parası bırıktormeye gıdıyom ????la ne guzel işte serin serin çalışırsın adanada çalışılmazda en iyisi 4k falan veriyolarmı bari
kayseri dusunsun mke@moses @Samurai1 @muhsinovi @kadircan4747 @eydolu4731 Ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlerim hakkınızı helal edın fazla sık gıremem sanırım artık foruma Kayseriye gidiyorum çalısmaya aksamları onlıne olabilrsem internet çekerse gittğim yerde girerm inş arada ??
hadi yolun acık olsun yeme ıcme barınma onlara ait sanırım böyle işlerde 4kdan aşağı çalışma kankamm mevsimlik işler böyle. okul açıldığında buyuk ihtimal gene gidecem niğdede benim okul yanına ugrarım kışın çok zevkli oluyo oraKanka maası konusmadım valla hıc ama asgarı ucret degıldır emınım fazladır saglam bırı cagırdı o yuzden maas bıle konusmadım hazırlanıyom aksam otogardan abbas yolcu şaban gıbı baslık parası bırıktormeye gıdıyom ????
Yolun açık olsun kardeşim@moses @Samurai1 @muhsinovi @kadircan4747 @eydolu4731 Ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlerim hakkınızı helal edın fazla sık gıremem sanırım artık foruma Kayseriye gidiyorum çalısmaya aksamları onlıne olabilrsem internet çekerse gittğim yerde girerm inş arada ??
Heee grşrk kanka olmadı skntı yok yaza geri dönerim büyük ihtimalle adanaya ?hadi yolun acık olsun yeme ıcme barınma onlara ait sanırım böyle işlerde 4kdan aşağı çalışma kankamm mevsimlik işler böyle. okul açıldığında buyuk ihtimal gene gidecem niğdede benim okul yanına ugrarım kışın çok zevkli oluyo ora
eyv kardesım allah razı olsunYolun açık olsun kardeşim
allah kolaylık versin@moses @Samurai1 @muhsinovi @kadircan4747 @eydolu4731 Ve aklıma gelmeyen diğer kardeşlerim hakkınızı helal edın fazla sık gıremem sanırım artık foruma Kayseriye gidiyorum çalısmaya aksamları onlıne olabilrsem internet çekerse gittğim yerde girerm inş arada ??
Eyvallah reisallah kolaylık versin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!