Ağır adam ibine??Bu çevo da bir mesaj atıyor 1 saat yazmıyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ağır adam ibine??Bu çevo da bir mesaj atıyor 1 saat yazmıyor ?
Sen kaç saat çalısıon laBu çevo da bir mesaj atıyor 1 saat yazmıyor ?
Bıraktım dayı 8 saat şimdi eve geldim uyucamSen kaç saat çalısıon la
Sağlığın sıhhatin yerindeyse gerisini miktir et gitsinYaşamaya çalışıyoruz ?
Bi zahmet uyuBıraktım dayı 8 saat şimdi eve geldim uyucam
Çok iyi sende iyisindir inşallahSağlığın sıhhatin yerindeyse gerisini miktir et gitsin
Çok şükür iyiyim. Tefecilige başladım. @Cevik42 e 50 attım 110 aldım sağolsun 50 tl me kesintiyle 55 atsan yeterli demiştim. 110 atmış sağolsun.Çok iyi sende iyisindir inşallah
Heyirli islerÇok şükür iyiyim. Tefecilige başladım. @Cevik42 e 50 attım 110 aldım sağolsun 50 tl me kesintiyle 55 atsan yeterli demiştim. 110 atmış sağolsun.
Payfix 5.50 kesmiş mk payfixi kaç ekmek parası kesmiş bendenHeyirli isler
Sonunda voleyi vurdun eferinnnPayfix 5.50 kesmiş mk payfixi kaç ekmek parası kesmiş benden
Papara da 10 işlem dolmuş oda soyar artıkPayfixc soyguncu
Ne zaman doldu way Wayyy gizli vuriyon demiiiPapara da 10 işlem dolmuş oda soyar artık
11k nerde 110 nerde @Cevik42 vurmuş voleyi. Artık çevik gibi kumar oynayacağımSonunda voleyi vurdun eferinnn
Çevodan hayır gelmez....11k nerde 110 nerde @Cevik42 vurmuş voleyi. Artık çevik gibi kumar oynayacağım
Bende anlamadım. Tefonun 20 ile falan dolmuşNe zaman doldu way Wayyy gizli vuriyon demiii
Borcmu aldın ne isBende anlamadım. Tefonun 20 ile falan dolmuş
Kazanırsa dağıtır da kazanmazsa napsin cebindekinimi dagitsinÇevodan hayır gelmez....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!