Ha tamam kanka acelesi yok gelir birazdanmosese attım vallaha daha yeni kanka benim hesapta boş olsa yollarım uyuyor heralde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ha tamam kanka acelesi yok gelir birazdanmosese attım vallaha daha yeni kanka benim hesapta boş olsa yollarım uyuyor heralde
La gelmez ayak yapıyorlar anlamadın mı sahte etkinlik diyorum ???Ha tamam kanka acelesi yok gelir birazdan
Yok yahu uyuyordur adam ustaLa gelmez ayak yapıyorlar anlamadın mı sahte etkinlik diyorum ???
Hemen kaybetmeyin diye tam 48 saatte ekliyorlarYa loonabet etkinlik odulleri niye gec ekleniyor gecen yine çıktık 2 gün olacak bugun hala eklenmedi be
Bu sefer kazanmam lazim yaHemen kaybetmeyin diye tam 48 saatte ekliyorlar
maaşımı kaybetti@Cevik42 yine kayıp **
günaydın kanka?maaşımı kaybetti
oha la harbimigünaydın kanka?
80 yurosu vardı o gitti??maaşımı kaybetti
Watsap geloha la harbimi
maaşı kaybetti üstüne telefon sattı kankaoha la harbimi
vaaaaysssssss tebrikler kardesmGeldim geldim kizlar. Özelden papara bekliyorum ilgili kişilerden acilll ?
Sen hele bi gel bakamGeldim geldim kizlar. Özelden papara bekliyorum ilgili kişilerden acilll ?
Seni bi öpem??Sen hele bi gel bakam
Geldim geldim kizlar. Özelden papara bekliyorum ilgili kişilerden acilll ?
kaybolma hemen *** özele bak????Geldim geldim kizlar. Özelden papara bekliyorum ilgili kişilerden acilll ?
@Cevik42 kaç mk ???Sen hele bi gel bakam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!