ben adayım ama halkın iradesine güvenmiyorum saygılar. yavru muhalefet oyu alacağımı düşünüyorumArkadaşlar aday olanlar kimler?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ben adayım ama halkın iradesine güvenmiyorum saygılar. yavru muhalefet oyu alacağımı düşünüyorumArkadaşlar aday olanlar kimler?
BenArkadaşlar aday olanlar kimler?
İyi olan kazansınben adayım ama halkın iradesine güvenmiyorum saygılar. yavru muhalefet oyu alacağımı düşünüyorum
Yaaa senin neyine
La seni tek gecerim?ben adayım ama halkın iradesine güvenmiyorum saygılar. yavru muhalefet oyu alacağımı düşünüyorum
Yorum yapma sana dusmezYaaa senin neyine
abi daha ne yapak donum kaldı ama yırtık para etmez ? ? ?adayların hangisi yüksek bir ödül verirse bana oy um ona
Donun da para etmiyorsa ben napimabi daha ne yapak donum kaldı ama yırtık para etmez ? ? ?
şimdi bunu niye yapıyoz rütbeyi takan mayış alıcakmı murat hocam
Bu şekilde olmaz ay sonu dağıtım kimin fazla ise o alsın hak yenmesin
Siz istediniz biz yaptıkşimdi bunu niye yapıyoz rütbeyi takan mayış alıcakmı murat hocam
Evet aylik 2bin vereceksinizşimdi bunu niye yapıyoz rütbeyi takam mayış alıcakmı murat hocam
İŞTE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ!Siz istediniz biz yaptık
aman tonremEvet aylik 2bin vereceksiniz
Murat ay sonu kim coj dagittiysa onu yapin keyfe keder olmazSiz istediniz biz yaptık
Normalde düşüncemiz o yöndeydi.Bu şekilde olmaz ay sonu dağıtım kimin fazla ise o alsın hak yenmesin
Dayı sende ortak oldun herhalde foruma kural falan koyuyosunMurat ay sonu kim coj dagittiysa onu yapin keyfe keder olmaz
diyom liste tutun diye daha baslamadılarBu şekilde olmaz ay sonu dağıtım kimin fazla ise o alsın hak yenmesin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!