Geldim liste hocandaaaBos yapma hoca dagıtım konusuna gel biraz seri olucak kacırma ıns oder @Shartbet Destek ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geldim liste hocandaaaBos yapma hoca dagıtım konusuna gel biraz seri olucak kacırma ıns oder @Shartbet Destek ?
Öder hocam merak etmeyin ?Ödemezse parayi murodan alırız @Rooster ??
GünaydınGünaydın beyler
Günaydın beyler
Liste dagıtım bende olucak hoca cekım geldınde 1 kişiye ödül var ?Geldim liste hocandaaa
2 kişi olsa şaşardım kankaListe dagıtım bende olucak hoca cekım geldınde 1 kişiye ödül var ?
1 kişi mi eyvah eyvah 10 gündür bi kere bile çekilişte ismi çıkmayan haydar hoca yine tuttu s...i???Liste dagıtım bende olucak hoca cekım geldınde 1 kişiye ödül var ?
Şans kanka belli olmaz ?1 kişi mi eyvah eyvah 10 gündür bi kere bile çekilişte ismi çıkmayan haydar hoca yine tuttu s...i???
Napim dostum keranaya bidecem para lazım ???2 kişi olsa şaşardım kanka
İyice bi Sapla kanka ozmanNapim dostum keranaya bidecem para lazım ???
Kurban bayramı için biseyler ayırdun mi yok ..500 kendine al ustundekini at hocana arkadaşlarla ortaklaşa horoza girecez horoz kurban edecez sevabı senindirNapim dostum keranaya bidecem para lazım ???
Belime kuvvet kanka ??İyice bi Sapla kanka ozman
Hadi kanka konumu açccan burdan mı yapacan yapBelime kuvvet kanka ??
Tşkler değerli meslektaşımHERKESE BOL KAZANÇLI HAFTA SONLARI DİLİYORUM %100 FREEBET VEREN SİTELERİ YAZAR MISINIZ UFAKTAN BAŞLIYALIM TATİL BİTTİ ?
Geldi bile kanki teşekkür ederim@EL MATADOR Shartbette 00:00 - 09:30 çekim olmadığı için biraz bekleyebilirsin bilgin olsun. Bakiyene dokunma bi kahvaltı falan yap kardeşim ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!