aynenAbi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynenAbi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
yok la ilk 5 degilim ?cukka kokusu aldın geldin hemen
Ne sqnsin muhwinAbi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
Kes lenn artist
dayı bugun sarma sırası banamı geldiKes lenn artist
202 dakikada 18 sayı nedir ***
cok normal bunlara ben gecen 1.per 63.5 ust girmistim 10dk 69 attilar bu lig2 dakikada 18 sayı nedir ***
Abi vietnamda adamlar günlük 2 dolara çalışıyor nolacak *** biri gelmiştir vermiştir 10bin dolar satılmıştır mac bu adamlar fakir
Tek ol sahada git sırayla at 2 dakika yetmez ***cok normal bunlara ben gecen 1.per 63.5 ust girmistim 10dk 69 attilar bu lig
Sen çuk degiştin dayi ihtKes lenn artist
Ise gittim herkes para dio kactim **dayı bugun sarma sırası banamı geldi
yeter la fauller fln 2 saniyede bir faul yaparsin mk neyi yetmio ?Tek ol sahada git sırayla at 2 dakika yetmez ***
şemsiyeyi çıkartsaydık bi diyeydin dayıIse gittim herkes para dio kactim **
Bir kac yerden para gelecekti gavatlar cvp vermioşemsiyeyi çıkartsaydık bi diyeydin dayı
Dönerler inşallah dayı ne diyelimBir kac yerden para gelecekti gavatlar cvp vermio
Mecbur donecekDönerler inşallah dayı ne diyelim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!