Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDIN

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
beyler sıze bedava para kazanma yolu soylıyeyım mı trend grupta v bet te uyelıgı olup yatırımı olup parası olmıyanlar ama poker bılenler

Cesaret

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
beyler sıze bedava para kazanma yolu soylıyeyım mı trend grupta v bet te uyelıgı olup yatırımı olup parası olmıyanlar ama poker bılenler
Seçenek çok kanka illa biri yokturdur ya üyelik ya yatırım yada poker bilmiyordur ?

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bakın sımdı poker lobısıne gırıyorsunuz freeroll turnuvaları var ucretsız dereceye gırersenız oyun parası verıyor oyun parasıyla ucretlı turnuvalara katılıp nakıt kazanabılıyorsunuz benım tavsıyem sıt go ya gırın dırek 2 kısıyle oynuyorsunuz ve kazanırsanız dırek nakıt gelıyor onu da gıdın ıstedıgınız alanda 100 yapıp cekın

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bu arada vbet te hıc yatırım olmamasına rahmen bı ara kazandım turnuvadan 100 tl cekım verdım adamlar 3 dakkada odedı yatırım olmadan nasıl odedı hayret ettım

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
saat 2 de vardi kayit oldum saat 3 dede var her saat varmi?
2 devar onların bıraz dusuk ama 4 ıle 6 dakı turnuvalar yuksek odullu bak oduller oyun parası kazanırsan oyun parasıyla nakıt turnuvalara gırebılıyosun sonra kufur etme arkamdan turnuvayı kazanırsan neden nakıt gelmedı dırek dıye

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap