Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
naber nasilsin kankaHayırlı sabahlar olsun
Birazda bol para olsa iyi olurduHayırlı sabahlar olsun
133 oran tek macla lose oldu pis kacti metoGünaydın redkit. Rolden gelenle köşeyi döndün mü
Kötü olmuş çok maç mı yazdın. Biz tek maçı bilemiyoruz133 oran tek macla lose oldu pis kacti meto
kanka 8 mi 9 mu ne mac vardir 2.10 1.90 2.90 karisik 1.95 yakti fena alcaktikKötü olmuş çok maç mı yazdın. Biz tek maçı bilemiyoruz
Dün benim gördüğüm en az 3-4 tane ödül aldın ? para sendeGünaydın redkit. Rolden gelenle köşeyi döndün mü
Doyuramadik seni,?Birazda bol para olsa iyi olurdu
Sürünmeye devamnaber nasilsin kanka
allah kolaylik versin knkaSürünmeye devam
naparsin kankagünaydın kanka
boşluk kanka sen napıyosunnaparsin kanka
ayni valla bugun tatil sicaktan patliyoruz evde mkeboşluk kanka sen napıyosun
Harbiden dün iyiydi. Kendime yeni iş buldum listecilik ama birşey yapamadım o da ayrıDoyuramadik seni,?
Görmedik bişeHarbiden dün iyiydi. Kendime yeni iş buldum listecilik ama birşey yapamadım o da ayrı
Dün diğer taraftan 2 listecilikten 50 küsür aldık bi halt olmuyor. Takimlara Ilk çeyrek oynuyorum yatıyorum. 2. Çeyreğe oynamaya para kalmıyor tutuyor kimisi özelden yazıyor cekilisi bana çıkar diye de babamın oğlu gelse hile yapmam diyorumGörmedik bişe
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!