anca kendineHarbiden dün iyiydi. Kendime yeni iş buldum listecilik ama birşey yapamadım o da ayrı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
anca kendineHarbiden dün iyiydi. Kendime yeni iş buldum listecilik ama birşey yapamadım o da ayrı
Olurmu burdan birkaç kişiyi etiket ledim 2-3 kişiye çıktı çekiliş bende bi kazansam ah bi kazansam herkesi göreceğim de olmuyoranca kendine
su yokOlurmu burdan birkaç kişiyi etiket ledim 2-3 kişiye çıktı çekiliş bende bi kazansam ah bi kazansam herkesi göreceğim de olmuyor
Dayı ne kadar su yok desende arada bi imana geliyon heesu yok
Alanzinho yine sizi gorecem demiyor muGörmedik bişe
yok artuk birine para attigimi gorursen istedigini soleDayı ne kadar su yok desende arada bi imana geliyon hee
Yok cevap vermioAlanzinho yine sizi gorecem demiyor mu
Geçen nasıl yazdı şaşırdım doğrusuYok cevap vermio
cucucucucukkkkkkkkkaaaaaaaaacukkacukkacukkacukkacukka
Dayi Roll aç ta takilalim haydiyok artuk birine para attigimi gorursen istedigini sole
Twitter atlasbet cekilişe bı bakcucucucucukkkkkkkkkaaaaaaaaa
kanka simdi gordum ayni anda ? cekilis sansi 2 gundur var da kupon sansi yok genelde atlasin cekilisdeki kuponum da geliyor haydi bakalimTwitter atlasbet cekilişe bı bak
Vur da gel haydeeeekanka simdi gordum ayni anda ? cekilis sansi 2 gundur var da kupon sansi yok genelde atlasin cekilisdeki kuponum da geliyor haydi bakalim
zorDayi Roll aç ta takilalim haydi
Bol sans rasgelekanka simdi gordum ayni anda ? cekilis sansi 2 gundur var da kupon sansi yok genelde atlasin cekilisdeki kuponum da geliyor haydi bakalim
yaptik bakalim kuponu meto rastgeleVur da gel haydeeee
Sağlık olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!