An itibariyle işten kovuldum kendi rızamla herkese hayırlı günler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Borcunu nasıl vereceksin şimdi ?????An itibariyle işten kovuldum kendi rızamla herkese hayırlı günler
Allah ona o sana?Borcunu nasıl vereceksin şimdi
Allah veriyor veriyor da başkalarına da veriyor ama bize veren yok ..Allah ona o sana?
Demek bi yerde yanlışın var?Allah veriyor veriyor da başkalarına da veriyor ama bize veren yok ..
Yanlış yapanın ........ Da yanlış neymiş merak ettimDemek bi yerde yanlışın var?
Ne bilim?Yanlış yapanın ........ Da yanlış neymiş merak ettim
Let hallıka bahane aramaNe bilim?
HııııLet hallıka bahane arama
An itibariyle işten kovuldum kendi rızamla herkese hayırlı günler
Ne alaka amke 1 haftadır kumar oynamıyorum ben deli sen daha bagımsılısın ?Bu arada sana kardeş tavsiyesi acil olarak tedavi ol kumar konusunda
Kimseye borcum yokBorcunu nasıl vereceksin şimdi ?????
Param olmadığı için oynamıyorsun benle aranda bir fark daha var ben asla borçla kumar oynamamNe alaka amke 1 haftadır kumar oynamıyorum ben deli sen daha bagımsılısın ?
Sen ben olaman zaten borcla oynayan yok ki deli ?Param olmadığı için oynamıyorsun benle aranda bir fark daha var ben asla borçla kumar oynamam
gecmıs olsun hayırılsıısAn itibariyle işten kovuldum kendi rızamla herkese hayırlı günler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!