Dayı kegulduk eglendik harcligi kim veriyoke
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayı kegulduk eglendik harcligi kim veriyoke
ondan aldim ya 2. Ye sicar agzima ???Dayı ke
sagolasin kardesim diger yerdeki tufansin dimiHAYIRLI BAYRAMLAR BEYLER
Tufi kul adını hatalı yazmışsın ?sana da hayırlı bayramlar dostumHAYIRLI BAYRAMLAR BEYLER
sagolasin kardesim diger yerdeki tufansin dimi
Evet . Hatalı yazmışım olsun hayırlı bayramlarTufi kul adını hatalı yazmışsın ?sana da hayırlı bayramlar dostum
Safirbet ekledimiah dayı ah safirbetten 100 çekmiştim. duman ettim bi 300-500 çekeydim cukkalardım seni
hosgeldin kanka o zamanEvet . Hatalı yazmışım olsun hayırlı bayramlar
Aaaaaa sen dr hoşgeldin sana da iyi bayramlar ??Safirbet ekledimi
Eyw dostum sanada iyi bayramlarAaaaaa sen dr hoşgeldin sana da iyi bayramlar ??
Kedicik sanada miyav miyav yukarıda ne yazıyor çektik kulisbete bets10 maksibette kaybettim bets10 a 50 attım blood sckers oyununda 70 falan yaptım. Bi kere kapı açılmadı hile var mk. Geri 50 ye düştü korktum çektim maksibette kaybettimSafirbet ekledimi
Ben siteye giremiyorum sen nasıl cektin .dKedicik sanada miyav miyav yukarıda ne yazıyor çektik kulisbete bets10 maksibette kaybettim bets10 a 50 attım blood sckers oyununda 70 falan yaptım. Bi kere kapı açılmadı hile var mk. Geri 50 ye düştü korktum çektim maksibette kaybettim
2 küsür oranlı 2 maç yazdım 80 veriyordu.gelirse 30 u 2 orana basıp 100 çekerim dedim.80 geldi 30 2 orana falan bastım 105.payfix ile çektim. Papara yada banka havalesi ile çek dediler Papara ile cektimBen siteye giremiyorum sen nasıl cektin .d
Sen şuan siteye girebiliyormusun2 küsür oranlı 2 maç yazdım 80 veriyordu.gelirse 30 u 2 orana basıp 100 çekerim dedim.80 geldi 30 2 orana falan bastım 105.payfix ile çektim. Papara yada banka havalesi ile çek dediler Papara ile cektim
Giriş linki varya forumdaki konudaBen siteye giremiyorum sen nasıl cektin .d
Tamamda girmiyor ki bende sende giriyormu ondan dedimGiriş linki varya forumdaki konuda
9Tamamda girmiyor ki bende sende giriyormu ondan dedim
Konuyu bulamadım deneyeceğim kedicikTamamda girmiyor ki bende sende giriyormu ondan dedim
safirbet583.com idi en son9
Konuyu bulamadım deneyeceğim kedicik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!