Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet GÜNAYDINLAR ?

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
uğraşcaksın kardeşim o zaman ben bide geç gitmiştim 1 sene , subeye sülüs almaya gittim dk olarak 1 hafta içinde gönderdiler beni hiç istemiyodum hemen gitmek
Anladim bro ya bakma ben okuldan dolayi böyle kaldim bu zamna kadar. Sonra iste askerlik basvurusuna kuzen senin kulaklarda sorun var yazalim dedi hay *** nerden yazdirdiysam o gün bugündür hala hallolmadi durum..

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Anladim bro ya bakma ben okuldan dolayi böyle kaldim bu zamna kadar. Sonra iste askerlik basvurusuna kuzen senin kulaklarda sorun var yazalim dedi hay *** nerden yazdirdiysam o gün bugündür hala hallolmadi durum..
belli ölçüleri vardır belki askerlige elverişlidir gitmiycem diye kendini şartlama

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
belli ölçüleri vardır belki askerlige elverişlidir gitmiycem diye kendini şartlama
Isitme testim sol kulak 78 db sag kulak 80 db brom. Benim sonucun nerdeyse yarisiyla yani 50-60 db kayiplari olup muaf olan insanlar var. Bashekim muaf olursun demisti ilk ama baska biri bu abr testi denen seyi çıkarttı basima karari vermediler orda.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap