Lanet olası bir günden daha herkese merhabalar...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özelden yazdım niye cevap yokkanka fame mi oldun başımıza ?Lanet olası bir günden daha herkese merhabalar...
Lanet olası bir günden daha herkese merhabalar...
Ergen ?Merhaba canım merhaba canım nasılsın canım iyiyim tatlım
Valla girmedim ne yazdın kankaÖzelden yazdım niye cevap yokkanka fame mi oldun başımıza ?
Günaydın Google a adam yazınca karşılığı çıkan insanMerhaba canım merhaba canım nasılsın canım iyiyim tatlım
Buralardan gidelim.Lanet olası bir günden daha herkese merhabalar...
250 km yol için 70 lira bilet parası ödedik neyle gidecez ***Buralardan gidelim.
250 km yol için 70 lira bilet parası ödedik neyle gidecez ***
Vay kılıbık vay kahveyi sen mi yapıyon evde
TmmMK 8 kayıp bonusu 58 yaptım iki 25 lik bi 8 lik kupon yaptım 3 de yattı aklimida mikeyim sansimida salak meto evde oynama bari çocuğun tabletide pisligime alet ediyorum tam puctum mk. Ben adam olacagimda millet görecek arkadaşa 300 borclandim durduk yere
O güneş bize de doğacak metin abi o kadar düştük ki aklıma gelen siteden şans bonusu istiyorum dengebet 2₺ verdi ? şimdi onu nasıl çoğaltacam diye düşünüyorum@kadircan4747 @Cevik42 @frkan1903 ve diğer arkadaşlar paaaaaaraaaa paraaaaaa mk parası sen nelere kadirsin mk hanım karşıda kahve diyor ben buraya yazarken kafa paraya gitti hanıma para diyorum ben kahve diyorum sen para diyorsun diyor bilmiyorki meto kafayi siyirdi ahahahahhahaha
Yok ne o kahve yapayım mı diyor. Benim kafa foruma yazdığım mesajda bende para diyorumVay kılıbık vay kahveyi sen mi yapıyon evde
Kahve yapma da parasını ver manasında ?Yok ne o kahve yapayım mı diyor. Benim kafa foruma yazdığım mesajda bende para diyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!