Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yapamazdın zaten sıkma canınıŞu işe bak ne anlamı kaldı
Ya yapamayız da bu ne aga ?yapamazdın zaten sıkma canını
Devammmmm ?
Dengbet çekim Paylaş varmıYa yapamayız da bu ne aga ?
Abey bir 27₺ ataydın bize bari biz yapardık birşeyler belkiKomik çocuk admin bedava 100 frebet ekletiyor etkinlikten frebet kazaniyoruz onlarla bile birşey yapamıyoruz sen 13 tl yi 100 yaparsın dedin 200 küsür yaptım 100 de çekmiştim 300 küsür u sabaha kadar kaybettim
VarDengbet çekim Paylaş varmı
Cekemedim ki saat 00:00 dan sonra cekmem lazımdı o zamana kadar 200 yü kaybettim. Salak kafam 2 saat oynamayiverAbey bir 27₺ ataydın bize bari biz yapardık birşeyler belki
100 cekime e aliniyorsa bana alirmisin.
Paylaşım yapcan taaa 12 saat sonra talep edebilion ölme eşeğim ölme100 cekime e aliniyorsa bana alirmisin.
twitter ve forumda paylaşıp üstünden 24 saat geçmesi lazım100 cekime e aliniyorsa bana alirmisin.
Bana al 100 yap çek 30 senin
Nereye el atsam kuruyorPaylaşım yapcan taaa 12 saat sonra talep edebilion ölme eşeğim ölme
Hiç Allah korkun yok ya yarı yarıya de bariBana al 100 yap çek 30 senin
DM den yarı yarıya yazdım vallaHiç Allah korkun yok ya yarı yarıya de bari
Muhsine de 2 dak halleder sanaNereye el atsam kuruyor
KankanMuhsine de 2 dak halleder sana
Muhsin bankamatik mi yahuMuhsine de 2 dak halleder sana
Yok değil artık fena haşladım konuşmuo benle?Kankan
Sabaha dogru Kulisbet çekim Paylaş yapmıştım eklendi maili gelirse onuda sana oynatayim çekim yap yarı yarıya ben bi halt beceremiyorum siz oynayın bariHiç Allah korkun yok ya yarı yarıya de bari
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!