adam yazmadıYuri boyka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
adam yazmadıYuri boyka
Maaş 15 imiHahaha brn battım diyom siz diyonuz 2k ? maaşa yatar kadar param olmaz gibi Adana 1.5 üst aldıö kazanır niye almadıysam loser im fena
Daha yarım ay var ?Maaş 15 imi
Az önce bi arkadaş 27 attı 25 i malahit voleybol alir oynadım so set 1-7 geride 7-7 oldu 11-11 e kadar başa baş geldi 11-15 yenildi 2 dakika gitti paraHahaha brn battım diyom siz diyonuz 2k ? maaşa yatar kadar param olmaz gibi Adana 1.5 üst aldıö kazanır niye almadıysam loser im fena
Çok varmış yandik deseneDaha yarım ay var ?
Futbol oyna boşver voleybol basket şike dolu ?Az önce bi arkadaş 27 attı 25 i malahit voleybol alir oynadım so set 1-7 geride 7-7 oldu 11-11 e kadar başa baş geldi 11-15 yenildi 2 dakika gitti para
Hepsi sikeci geçen deneme bonustan 80 alacağım Milan 90+3 te attı tek ondan yattı mal udineseFutbol oyna boşver voleybol basket şike dolu ?
5 oldu defol?@kadircan4747 dayı borcunu öde benj canını sıkma ??
Beni sken 50 100 skio 400 nedir?
Bidaha para yok sana dayı dönecem geri dedin atmiyorsun sahtekar oldun iyice ??5 oldu defol?
Benden ne zaman kim para alabilmiş olum???Bidaha para yok sana dayı dönecem geri dedin atmiyorsun sahtekar oldun iyice ??
Sahtekar dayı ??Benden ne zaman kim para alabilmiş olum???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!