Ertan kizma ama haklibigunde sozunde dur derken? kime ne soz vermisimde tutmamisim gibi konusuyorsun? kumari birakirim birakmam o ayri konu, ama kurdugun cumleye dikkat et kardesim lutfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ertan kizma ama haklibigunde sozunde dur derken? kime ne soz vermisimde tutmamisim gibi konusuyorsun? kumari birakirim birakmam o ayri konu, ama kurdugun cumleye dikkat et kardesim lutfen
kizmiyorum da hakli falan degil dayi, bir gunde sozunde dur diye bir cumlemi olur? ben kime ne soz vermisimde tutmamisim?Ertan kizma ama hakli
yav meto duz adam evirip kivirmaz sende biliyon iyi niyetle soyluyor o sozleribigunde sozunde dur derken? kime ne soz vermisimde tutmamisim gibi konusuyorsun? kumari birakirim birakmam o ayri konu, ama kurdugun cumleye dikkat et kardesim lutfen
Valla milletin önünde yazıp birdaha kumar oynarsam bilmem beni napsinlar dersen. Bi nevi burdakilere söz vermiş gibi oluyorsun. Ister bırak ister oyna o senin hayatın ama yapamayacagin şeyi burada söyleyip geri gelmek hoş olmuyor.bigunde sozunde dur derken? kime ne soz vermisimde tutmamisim gibi konusuyorsun? kumari birakirim birakmam o ayri konu, ama kurdugun cumleye dikkat et kardesim lutfen
neyse ney adamin rollunde konusmaya gerek yok, normalde ciddiye almam tanidigim insan olunca aliyorum iste.yav meto duz adam evirip kivirmaz sende biliyon iyi niyetle soyluyor o sozleri
Dusuncen icin tşkler. Ben boş konuşmam doğru neyse onu söylerim. Isterse ömür boyu oynasın hayat onun. Bırakmak isteyen gider direkt bırakır. Bunu kimsenin bitmesine gerek yokkiyav meto duz adam evirip kivirmaz sende biliyon iyi niyetle soyluyor o sozleri
e iyi madem oyle diyosan oyle olsunneyse ney adamin rollunde konusmaya gerek yok, normalde ciddiye almam tanidigim insan olunca aliyorum iste.
meto seviyorum seni kanka demek istedigini anladim benDusuncen icin tşkler. Ben boş konuşmam doğru neyse onu söylerim. Isterse ömür boyu oynasın hayat onun. Bırakmak isteyen gider direkt bırakır. Bunu kimsenin bitmesine gerek yokki
Sen yazdin unuttun sanirim?kizmiyorum da hakli falan degil dayi, bir gunde sozunde dur diye bir cumlemi olur? ben kime ne soz vermisimde tutmamisim?
sivasin yolllarrriiiiiAra ara yaziyom
geç tassagini senAra ara yaziyom
85 tl?Perry net 86 lazım imkansız değil
ya kardes simdi cok agir konusurum? hayirdir sana hesapmi vericem? soyledigin cumleyi birde hakli cikarmaya calismak icin hala beni yermenin pesindesin? sen dahil burada 20 kisinin eski forumda ben birakicam.intihar edicem dedigini biliyorum neyin hesabindasin? is bulmus olsam zaten burada olmam! kaldiki olsamda sana hesapmi vericem hayirdir? kalkip boyle bir diyalogun uzerinden bir gunde.sozunde dur falan ? kumari birakicam dedim diye simdi sen boyle konusunca birakip gideyimmi? bursda sevdigim.insanlar var belki? bak metin kardes ben laubaliligi sevmem? kanki kanka gibi ergen ergen takilan adamlardanda degilim! 3 5 kurus dagitim icin kimseye yalakalik.yakan yavsaklardanda degilim! beni baskasi.ile karistirma! eski forumda sen daha yeni uyeyken gelip herkese mesajim.yetmiyo tepkimem.yetmiyo diye agladiginda sana.para gonderende benim! benim canimi sikma bana bulasma!Valla milletin önünde yazıp birdaha kumar oynarsam bilmem beni napsinlar dersen. Bi nevi burdakilere söz vermiş gibi oluyorsun. Ister bırak ister oyna o senin hayatın ama yapamayacagin şeyi burada söyleyip geri gelmek hoş olmuyor.
O nası bi para dayi85 tl?
Çıkayım daglarınasivasin yolllarrriiiii
kanka bu kupona güveniyorum dedin aynisini bende 20 lira atcaktim kuponun yatmasin diye oynamadim kesin gelirPerry net 86 lazım imkansız değil
Anlayan anlar?O nası bi para dayi
Lan ne tassagi başlama dayı gibi sendegeç tassagini sen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!