Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş GÜNEŞLİ AVUSTRALYA SABAHLARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@BMW metin kumari birakmadim ama param olmadigi icinde oynayamiyorum, is ariyorum is bulamadim.kismetse bulursam.zaten kumar oynamicam, burayada sevdigim.insanlar var diye geliyorum, is bulursam onuda yapmam oldumu babacigim tassagini yedigim abicim dayicim.amcacim kusura bakma hayatimin ileri donemlerinde gelir tekrar bilgilendiririm seni, eger mutlu olduysan konuyu kapatiyorum, kusura bakma sen haklisin.ben.hataliyim benim gibi oc d suc iste yuzde yuz haklisin.
Ertan tamam mubarrk sen hizli parlayip hizli sönenlerdesin sonra pisman oluyorsun.biraz kafan dagilsin yazma .az sinirin yatissin .bosverin sacma sapan konulardan yartismaya grrek yok .herkes parasiz iste ne yapacan .nasip elbet olucak bir gun .takilmayin iyi dusunun iyi olsun

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ertan tamam mubarrk sen hizli parlayip hizli sönenlerdesin sonra pisman oluyorsun.biraz kafan dagilsin yazma .az sinirin yatissin .bosverin sacma sapan konulardan yartismaya grrek yok .herkes parasiz iste ne yapacan .nasip elbet olucak bir gun .takilmayin iyi dusunun iyi olsun
Palam benim Helalll saa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap