Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi kafamı karıştırmayın şu perrye periler gelmesi lazımkupon gelirse benim hakkimda senindir kardesim sonuna kadarda helali hos olsun simdiden @muhsinovi tutarsa ben cikarsam oziye at benim hakkimi
Baa çıkarsa Ozla ne oli herkes bana devredıyo Ölecem heralde bugun ben Ruhuna Fatiha
yok beyler ben sadece kendı hakkımı alırım Allah raı olsun cıkarsa kıme cıkarsa herkes kendı hakkını alsın
hepınıze tesekur ederım
Ozi hadi iyisin zengin olduntesekur ederım sadece kendı hakkımı alırım sonra obur tarafta senı aramak zorunda kalırım hakkını helal et dıye cehennem saten sıcak cekılmez
Önce kupon gelsin paylaşması kolayBaa çıkarsa Oz
AnnıyorumÖnce kupon gelsin paylaşması kolay
Ertan tamam mubarrk sen hizli parlayip hizli sönenlerdesin sonra pisman oluyorsun.biraz kafan dagilsin yazma .az sinirin yatissin .bosverin sacma sapan konulardan yartismaya grrek yok .herkes parasiz iste ne yapacan .nasip elbet olucak bir gun .takilmayin iyi dusunun iyi olsun@BMW metin kumari birakmadim ama param olmadigi icinde oynayamiyorum, is ariyorum is bulamadim.kismetse bulursam.zaten kumar oynamicam, burayada sevdigim.insanlar var diye geliyorum, is bulursam onuda yapmam oldumu babacigim tassagini yedigim abicim dayicim.amcacim kusura bakma hayatimin ileri donemlerinde gelir tekrar bilgilendiririm seni, eger mutlu olduysan konuyu kapatiyorum, kusura bakma sen haklisin.ben.hataliyim benim gibi oc d suc iste yuzde yuz haklisin.
yok be kuponu gelsın de ben kımsenın hakkını almam aldıgımı gordun mu daha once bana cıkarsa alırım hepsıne tesekur ederımOzi hadi iyisin zengin oldun
Palam benim Helalll saaErtan tamam mubarrk sen hizli parlayip hizli sönenlerdesin sonra pisman oluyorsun.biraz kafan dagilsin yazma .az sinirin yatissin .bosverin sacma sapan konulardan yartismaya grrek yok .herkes parasiz iste ne yapacan .nasip elbet olucak bir gun .takilmayin iyi dusunun iyi olsun
Muhsinim 50 sayi lazimGelecek lan hissediyorum
yok be kuponu gelsın de ben kımsenın hakkını almam aldıgımı gordun mu daha once bana cıkarsa alırım hepsıne tesekur ederım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!