Ne diyon muhsin? Benmi kaybet dedim sanaHee buldum hatta şuan yanimda filipinli eskort var sana yolliyimmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne diyon muhsin? Benmi kaybet dedim sanaHee buldum hatta şuan yanimda filipinli eskort var sana yolliyimmi
dayı yazdıktan sonra bişey yazmadım üzüldüm kaybettigine senin yazdıgına bakBiraz yürüdüm geldim de sokakta da para yok dayı kimse para düşürmemiş
Ne kötü bisemi dedim kanka emoji koymayınca yanlış anlaşılıyor demekki skinti yokNe diyon muhsin? Benmi kaybet dedim sana
Para ver banaNe kötü bisemi dedim kanka emoji koymayınca yanlış anlaşılıyor demekki skinti yok
tekrardan geçmiş olsun kanka para gider gelir dostluk baki kalsınNe kötü bisemi dedim kanka emoji koymayınca yanlış anlaşılıyor demekki skinti yok
Tmm kuveyt türk iban atPara ver bana
Kanka ciddiyim bak iyi değilim o bile var atıyorum ?Tmm kuveyt türk iban at
Tiom sefersizim oda var bende?Tmm kuveyt türk iban at
Kac mac laEtkinlik freebetiyle yaptıydım gelir inş
Kanka ciddiyim bak iyi değilim o bile var atıyorum ?
Geçen rastgele ara mahallede görmüştüm nerden işiniz düştü bu bankaya makarasina yazdım vay arkadaş ahahahahA
Tiom sefersizim oda var bende?
Feto arada harclık atardı bana en büyük dayı oydu pıyasada ordan kalma ???Geçen rastgele ara mahallede görmüştüm nerden işiniz düştü bu bankaya makarasina yazdım vay arkadaş ahahahah
3 maç 2si mis gidiyoKac mac la
Garanti y.kredi akbak kuveyt turk finans turkiye finans varGeçen rastgele ara mahallede görmüştüm nerden işiniz düştü bu bankaya makarasina yazdım vay arkadaş ahahahah
Seri 500 yolla karımı kaçırdılar fidye istiyolarGaranti y.kredi akbak kuveyt turk finans turkiye finans var
La uste 2bin yolla geri getirmesinler?Seri 500 yolla karımı kaçırdılar fidye istiyolar
Bugün iyi savaştınız heralde ahahahahah ne diyorLa uste 2bin yolla geri getirmesinler?
Bi gun kari bana dediki ben mardine gitmek istiom 15 gun git 2 ay gelme demistim inadima 2 sene gitmedi?Seri 500 yolla karımı kaçırdılar fidye istiyolar
Dayı yenge canını sıkıyorsa hemen gidip tebrik edeyim iyi yapıyor erkeklere mustehak ???????Bugün iyi savaştınız heralde ahahahahah ne diyor
Ne dicek odedik mecburBugün iyi savaştınız heralde ahahahahah ne diyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!